Jestem pojebany i wkurwia mnie polska codzienność a swoją złość w sobie wyładowuje na oglądaniu ludzkiego cierpienia na tym oto serwisie i jak wracam do domu z pracy to mam ochote obejrzeć jak komuś ucina głowę, wypierdala się na rowerze itp. a nie jakiegoś kurwa misia co sie nie wyspał.
kurwa chyba ten kto to wrzucił pomylił sadola z forum obrońców praw zwierząt.
To jest saditic kurwa tu się nie pierdoli w tańcu, dlaczego ten miś nikogo nie wpierdolił? pytam się dlaczego?!
Jestem pojebany i wkurwia mnie polska codzienność a swoją złość w sobie wyładowuje na oglądaniu ludzkiego cierpienia na tym oto serwisie i jak wracam do domu z pracy to mam ochote obejrzeć jak komuś ucina głowę, wypierdala się na rowerze itp. a nie jakiegoś kurwa misia co sie nie wyspał.
kurwa chyba ten kto to wrzucił pomylił sadola z forum obrońców praw zwierząt.
Zapewniam Cię, że nie pomyliłem sadola z jakimkolwiek forum internetowy napinaczu. Powtarzasz czyjeś posty i liczysz na piwa?
To jest saditic kurwa tu się nie pierdoli w tańcu
Jesteś na forum od tygodnia i już wkurwiasz ludzi, a sam nie wrzuciłeś nic ciekawego, ani nie napisałeś rzeczowego posta.
mam ochote obejrzeć jak komuś ucina głowę, wypierdala się na rowerze itp.
Nie podoba się? Nie oglądaj...proste kurwa! Albo wejdź sobie na harda. Tylko serce niech Ci nie stanie z wrażenia. Według profilu masz przecież 84 lata.
Jestem pojebany i wkurwia mnie polska codzienność
Tak, jesteś pojebany, a do tego nieudacznik. Jak się nie podoba, to zmień sobie stronę, kraj albo pracę.
jak wracam do domu z pracy
Coś mi się wydaje, że wracasz ze szkoły a nie z pracy. Dostałeś się do dobrego gimnazjum?
Na koniec przykład profilu typowego internetowego sfrustrowanego życiem napinacza:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów