Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C🤬j w dupę "znajomym". Oby on się kiedyś z nich śmiał, zamiast dzwonić po bagiety, jak ich w czarnej bramie będzie r🤬ał murzyn z 35 cm pytą bez wazeliny.
3Palce_w_Natalce napisał/a:
Nie wiem k🤬a co napisać =]
A napisałeś

Nie wiem z czego bardziej się śmiać, z tego, że noszą jak fanatycy maseczki, czy może z faktu, iż udają zapracowanie i siedzą w swoich korpo-niewolniczych obozach do północy. Chociaż Polacy są jednym z najbardziej zapracowanych i zestresowanych społeczeństw, więc też nie mamy czym się chwalić. Natomiast kolegę ciekawie wyciućkali.
Już chyba nawet na YT można znaleźć bardziej drastyczne sceny. Dokąd ten portal zmierza?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie