To się chłopak wkurzył.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
To się chłopak wkurzył.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Klasycznie zawsze z tyłu dostaję hehe.
Poprawka bo pierwszy post to zwykłe przejęzyczenie:
Chodziło mi oto że zawsze ten z tyłu dostaję, ja szkołę już dawno mam za sobą.
Chodziło mi oto że zawsze ten z tyłu dostaję, ja szkołę już dawno mam za sobą.
@szamann
Ty wciąż nie używać polska języka. Spróbuj po raz trzeci, w końcu musi ci się udać.
Ty wciąż nie używać polska języka. Spróbuj po raz trzeci, w końcu musi ci się udać.
I po co na żółtych była bomba atomowa? Wpuścić do klasy dać kilka książek i sami się pozabijają. A tam kombinacje jakieś alpejskie z bronią nuklearną...
lintu napisał/a:
@szamann
Moja języka polska jest perfect. Bijaczzz.
Każde tarcie jest wskazane na dobry styl życia. Co by było gdybyśmy nie doznawali bólu np. dostać po ryju czy też po innej części ciała (ale przeważnie po ryju) i tego nie odczuć (tego uczucia)?
Dobra żarty żartami, ale darujcie sobie te durne wypowiedzi i bierzcie się za komentowanie filmiku.
@szamann, najlepiej będzie jak powiesz, że jesteś dys-. Pośmiejemy się z Twojej głupoty i odpuścimy.
szamann napisał/a:
Dobra żarty żartami, ale darujcie sobie te durne wypowiedzi i bierzcie się za komentowanie filmiku.
Po co? Przecież komentowanie komentarzy jest dużo fajniejsze.
I wykuj na pamięć:
Pozdro!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów