For the win
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
hehehe ja to zasłaniałem szybe w drzwiach kocem i plakatami żeby mamuśka nie widziała że gram po nocach
sa gry jak np cod black ops w ktorej jest podzielony na 4 pokajz takowy ekran
Jak się jest dzieckiem to tak się chce być dorosłym, a jak już człowiek jest dorosły i poznał prawdziwe życie to marzy o powrocie do czasów dzieciństwa, beztroski, zabawy. Czemu czas tak szybko leci :/
Nawet opis skopiowany, ja pierdole.. zero kurwa inwencji twórczej
A patent spoko
A patent spoko
PanZajac
sa gry jak np cod black ops w ktorej jest podzielony na 4 pokajz takowy ekran
Dla chcacego nic trudnego, zdjecia nie ma. Ale za czasow Amigi gralismy w klasyka, Hired Guns.
Sprzet byl zrobiony ze skrzynki po mandarynkach, odpowiednio docietej dzielacej ekran poziomo, a w nia wetkniety kawalek kartonu posrodku, dzielacy ekran w pionie. Dwoch gralo na klawiaturze, dwoch joyami. Ciasnota niemilosierna przy telewizorku 14". Ale to byl prawdziwy multiplayer lat '90, calymi nocami w to gralismy
Podobnie grałem w Halo na pierwszym x-box-ie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów