📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kolejny idiota chciał udusić rybę pod wodą? bardzo kurwa logiczne milordzie
@bloodwar
Co to za film?
Co to za film?
Wyluzujcie, internetowi wojownicy, w realu chuja byście mu zrobili.
Wyjaśnienie odnośnie filmiku:
"Titanic"
Wyjaśnienie odnośnie filmiku:
Cytat:
ok its a bit mean, to flush him down the toilet... my mom wanted to get rid of him because he would attack the other fish and she wanted it gone xD
shootinputin napisał/a:
@bloodwar
Co to za film?
"Titanic"
Po co mu tyle wody w tym kiblu? Przecież przy grubszej sprawie cała dupa mokra będzie
Internetowi obroncy zwierzat - idzcie sadzic sie z ludzmi ktorzy depcza slimaki
nie chciała iść na spotkanie z gównem. W sumie rozumiem ją, bo kto by chciał...
I oczywiście banda idiotów to popiera tak ? "bo to sadol", jesteście ładnie jebnięci.
Ja pierdole, aż brak słów jak czytam te komentarze. Się nie podoba to won na green peace . Jebani hipokryci... jak tak to karpie na wigilie wpierdalają, a małej akwariowej rybki co nawet nie myśli im się żal robi. Sadyści za 5 groszy. Na hardzie to chyba byście się w gacie obesrali jak wam takiej ryby szkoda.
Kurwa jak na takim kiblu się normalnie wysrac, kloc spada od razu dupa cała mokra, kurwa nienormalne
Samilo napisał/a:
Ale karp na święta to smaczny nie?
Ale po co spuszczać w kiblu złotą rybkę? Karpia nie zabija się dla rozrywki i z głupoty
a na chuj spuszczać żywą?
Niesamowite, że pojawia się w filmik, w którym koleś w bezczelny sposób obchodzi się z małą, delikatną, niewinną rybką i niektórzy są tak oburzeni. Mam wrażenie, że część osób wchodzi na sadistic'a, żeby obejrzeć "śmieszne" filmiki, bo jak zobaczą spuszczoną w kiblu rybę, to serce im staje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów