📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za człowiek. Kupił rybkę by ją później w kiblu spuścić. I jeszcze to zjeb nagrywa...
Lepiej niech on sobie kutasa obetnie i to nagra. Hard będzie ciekawszy, a zjebane geny tego przyjeba nie będą przekazywane dalej.
Lepiej niech on sobie kutasa obetnie i to nagra. Hard będzie ciekawszy, a zjebane geny tego przyjeba nie będą przekazywane dalej.
Po chuj on ją tam spuszcza? Co on kurwa myśli że razem ze ściekami popłynie do rzeki a potem do wielkiego oceanu gdzie żyją takie złote rybki? Co za kurwa debil. Już lepiej było by gdyby dał tą rybę kotu, to przynajmniej futrzak by zatopił swe kły w czymś żywym.
rzeczywiście zakończenie miażdży, jest tak odlotowe i ponadczasowe że puszcze to całej swojej rodzinie i wszystkim znajomym
prawie jak kiep , tez nigdy sie kurwa nie da spuscic w kiblu xd
Rybka ćwiczy przed olimpiadą styl rurowy
Najciekawsze jest to ,że człowiekowi takiej małej rybki się żal robi a autora tego filmu chętnie złapałby za łeb i zaczął napierdalać jego ryjem o sedes ,aż przemaluje się na czerwono
L. Bishop napisał/a:
Co za człowiek. Kupił rybkę by ją później w kiblu spuścić. I jeszcze to zjeb nagrywa...
Ale karp na święta to smaczny nie?
Co za głupia kurwa.
tego nie wolno robić, bo to wskrzesza ducha złotej rybki.
maciek98 napisał/a:
Najciekawsze jest to ,że człowiekowi takiej małej rybki się żal robi a autora tego filmu chętnie złapałby za łeb i zaczął napierdalać jego ryjem o sedes ,aż przemaluje się na czerwono
A czemu nie? Taka rybka nic nie zrobila pajacowi z kamera. Na chuj sie nad nia znecac? A temu chujowi ryj mozna rozjebac w ramach nauki na przyszlosc.
Samilo napisał/a:
Ale karp na święta to smaczny nie?
Nie kazdy wpierdala karpia na swieta. Pomine juz fakt, ze takiego karpia, jesli juz, zabija sie jednym szybkim pierdolnieciem, a nie spuszcza w kiblu, zeby sie meczyl i nie mogl oddychac w srace jakiegos grubasa.
- Nigdy nie wypływali...
- Nigdy nie wypływali...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów