Typowy facet z długimi włosami... Poprostu pizda mentalna i zyciowa
Taa, zwłaszcza, ze geje i pizdy noszą się w 99% na krótko. Niejeden redneck w USA zasuwa w długich, mając w chacie taki arsenał, że by przetyrał cię tak, że by ci flaga konfederacji dupą wyszła, ale co tam, coś panienka usłyszała na dysce od seby w włosach na jeża jak biedroń i teraz powtarza. Sam dodam, że nie mam długich, zeby nie było, ale patrząc na pizdowatych mężczyzn, to raczej mają krótkie włosy i migają się od pracy i spierdalają jak tylko zrobią bachora.
Widziałem Roberta Biedronia przykładowo. Ma włosy jak 90% dresików i ludzi odwiedzających dyskoteki. Mamy nieźle spedałowane społeczeństwo jak widać, pewnie należysz do tego grona.
Przecież ten twój biedroń też ma długie włosy, zagrzybiały hipisie.
Pomyliło ci się ze starym chyba. Założę się, że albo jesteś łysy i płaczesz, że w ogóle nie masz, albo masz takie jak pan poniżej i starasz się to wyprzeć ze świadomości. Ogólnie doradzę nie walczyć ze sobą i znaleźć chłopaka, wziąć ślub w Holandii itp. Od razu będziesz mniej sfrustrowany.
Pomyliło ci się ze starym chyba. Założę się, że albo jesteś łysy i płaczesz, że w ogóle nie masz, albo masz takie jak pan poniżej i starasz się to wyprzeć ze świadomości. Ogólnie doradzę nie walczyć ze sobą i znaleźć chłopaka, wziąć ślub w Holandii itp. Od razu będziesz mniej sfrustrowany.
Nie wrzucaj tu fotek swojego kochasia, tęczowy wojowniku. To nie jest miejsce dla takich jak ty.
Lepiej posłuchaj babci z tematu "Wojna pokoleń", może to ci przemówi do rozsądku.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów, wszystko się zgadza, jakieś pedały z korony królów, czy tam harego potera. Ale fotki z wakacji z kumplami, to mogłeś sobie darować
Możesz gadać co sobie chcesz, ale śmieszny nie jesteś, tylko żałosny. Słaby trolling.
Możesz gadać co sobie chcesz, ale śmieszny nie jesteś, tylko żałosny. Słaby trolling.
Szybko się poddałeś, leszczu. Piękny skalp, do tego długowłosy, więc liczy się podwójnie
Po prostu zdałeś sobie sprawę, że przy mnie jesteś jak dżdżownica