📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
35i napisał/a:
Nie ma to jak świeża wrzuta z dzidy.
z wrzuty, nie z wrzuty, ból dupska może wywołać
Zapomniałeś o "Faktach" i "Wiadomościach". Co innego wrzucić filmik wygrzebany gdzieś w odmętach internetu, a co innego zajumany po sąsiedzku, gdzie pewnie sporo osób już go widziało.
A najlepsze jest to, że nagle tylu"prawdziwych " fanów się znalazło co nawet nigdy meczu koszykówki nie widzieli albo piłki nie miało w ręce... Mało co na fejsie sie nie zesraja aby sie tylko pokazać
A najlepsze jest to, że nagle tylu"prawdziwych " fanów się znalazło co nawet nigdy meczu koszykówki nie widzieli albo piłki nie miało w ręce... Mało co na fejsie sie nie zesraja aby sie tylko pokazać
"jak byłem młodszy, też byłem murzynem i też grałem w kosza".
to nie jest sadistic - to jest gimnaza - a szkoda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów