Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaka zapasiona sralnia... i ten falujący boczek... nogi jak słupy telegraficzne, pewnie się zaciro w dupie jak chodzi na tych racicach... coś kurwa obrzydliwego. Standardy urody z murzyńskiego getta to nie moje klimaty. Jestem obrzydzony.
Ok, jesteś pedałem. Rozumiemy. Twój chłopak musi być szczęśliwy twojej wierności.
Aczkolwiek taką też bym poruchał.
Zapomniałeś dodać na początku "Według mnie najfajniejsze". Bo tak napisałeś, jakbyś był ograniczony umysłowo i nie wiedział, że jest coś takiego jak "gust", o którym się nie dyskutuje. A przecież nie jesteś ograniczony umysłowo, prawda?
Najfajniejsze są dupeczki wytrenowane. Kiedy dupa nie składa się głównie z tłuszczu, ale z wyćwiczonych mięśni pośladków, to zawsze będzie kształtna i jędrna. Do tego na starość nie obwiśnie.
Aczkolwiek taką też bym poruchał.
Czyli według Ciebie ta dupa to tłuszcz ? Jak dla mnie to jest jakaś brazylijska dupa po operacji.
Tyłek fajny ale znowu nie taki rewelacyjny no i szkoda, że twarzy nie widać.
Preferuje ten, bledszy więc lepszy
U la la milordzie zasłużone piwo
Jaka zapasiona sralnia... i ten falujący boczek... nogi jak słupy telegraficzne, pewnie się zaciro w dupie jak chodzi na tych racicach... coś kurwa obrzydliwego. Standardy urody z murzyńskiego getta to nie moje klimaty. Jestem obrzydzony.
zjebany jesteś i tyle.
a tak poza tym to nie standard z murzyńskiego getta, tylko te w gettach są po prostu spasłe. pedale
hahahah ty pedale przeprzydły
jakby ci psiochą po nosie przejechała, to byś jebał jak burza samotne drzewko
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów