Widok przyciągający jak magnes
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
goła dupa nie spudniczka
A tak to prowokacja, prowokacją, ale moja zgredowo-staroświecka natura jakoś nie trawi kurwienia się tak przez dziewczyny, którym mimo wszystko wypadałoby zachować pewną czystość
Ale i tak, ruchałbym ...
I tak pewnie ma kut**a
Dobra, sprawdziłem czy nie transwestyta, teraz można oglądać
Z pyska trochę na cygańsko-ciapate kurestwo wygląda...
Zgrabna ładna laska biegająca z gołym tyłkiem po ulicy przyciąga wzrok facetów? No rzeczy-kurwa-wiście, aż trzeba eksperyment przeprowadzić żeby to potwierdzić.
@micbar0405
Ona jest biała tylko opalona, wyjdź z domu to zobaczysz jak wyglądają ludzie wystawieni na działanie promieni słonecznych.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
@micbar0405
Ona jest biała tylko opalona, wyjdź z domu to zobaczysz jak wyglądają ludzie wystawieni na działanie promieni słonecznych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów