Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
odruch jak z automatu. trening czyli mistrzem. za material wlasny zawsze piwo!
Baronessa napisał/a:
Happy birthday, Lodzia! Ile latek skończyłeś?
flodzia ma 39 lat
Qbaste napisał/a:
kupie taki żonie
na pewno sobie znalazła lub znajdzie za free

Ukasz995 napisał/a:
Jarek i kot?
Jeżeli Ci się laska obciągająca sztucznego k🤬sa kojarzy z Jarkiem to chyba czas poszukać dobrego psychiatry.
Huherko napisał/a:
sztucznego
Naucz się po Polsku pisać. Jarek musi zeby zrobić bo przecież nie ma
Ukasz995 napisał/a:
Naucz się po Polsku pisać. Jarek musi zeby zrobić bo przecież nie ma
Haha gamoń z ciebie haha
Stary lachociąg. 39 lat. W piździe to pewnie już można obiema ręcami zaklaskać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie