18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ritu4l 2011-10-27, 18:30
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
w................5 2011-10-27, 18:58 1
@UP właśnie potwierdziłeś że jesteś jego targetem
Zgłoś
pakicito 2011-10-27, 19:04 2

tak powinno zostac
Zgłoś
kicimus 2011-10-27, 19:26
sciagnol kapelusz i okularyzajebal wlosy na zel i mysli ze jest fajny a kazdy wie ze to ten sam pajac z co sie wytnie czy jakos tak
Zgłoś
Wiochmen 2011-10-27, 19:28
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
161ZT650 2011-10-27, 20:12
kiedy sie nauczycie że chuj sie przez ch pisze ...
Zgłoś
BongMan 2011-10-27, 20:51
No nie, znowu się nawpierdalali meksykańskiego żarcia i teraz srają jak opętani. Tylko dlaczego wrzucają to gówno tutaj?

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
BiOoSs 2011-10-27, 21:34
..."od razu ich bije " nosz kurwa chciałbym cie spotkac na sali , ten kolo niby image zmienił ale kurwa i tak nadal brzmi jak pedał
Zgłoś
Saint Spear 2011-10-27, 22:15
mnie zastanawia czy Warszawa jest taka mala, czy koledzy z pracy tez chca zablysnac w internecie ze ankietowani powatarzaja sie w roznych programach z cyklu "to sie wytnie"?
Zgłoś
xiontZ 2011-10-27, 23:47
Czemu te filmiki nie muszą przejść przez poczekalnie? Zdarza się ze tosiewytnie stworzy coś fajnego jak np. niektóre odcinki "Piątku" ale niestety większość to badziewie jak powyższy filmik. Jeżeli tosiewytnie wrzucane by było do poczekalni to tylko te lepsze produkcje trafiałyby na główna i wszyscy byliby zadowoleni.

Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Zgłoś
WhyMe? 2011-10-28, 0:34
Człowiek termos jest zajebisty ;F
Zgłoś
cichypustelnik 2011-10-28, 1:45
Dokładnie tak samo myśle jak pani w czarnym na początku.
Zgłoś
pakicito 2011-10-28, 20:03
Cytat:

i co teraz zrobisz?huju

mięso chuju
Zgłoś
Massivee 2011-11-05, 5:26
Ja pierdole a Ja lubię jak przypytują osoby na ulicy na różne bzdurne sposoby czasami śmieszne czasami ciekawe czasami chujowe, ale można się czegoś dowiedzieć o Polakach którzy kurwa nie siedzą na swojej zjebanej czarnej od gówna 12-17 letniej dupie przed komputerami jak większość komentujących ten materiał, pierdolonych kurwa zakompleksionych dzieciaków. Kurwa wkurwiacie już ludzkość.
Nie podoba się zamknąć ryje i ominąć do chuja. Get a fucking life haters. Cheers!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów