📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@UP właśnie potwierdziłeś że jesteś jego targetem
sciagnol kapelusz i okularyzajebal wlosy na zel i mysli ze jest fajny a kazdy wie ze to ten sam pajac z co sie wytnie czy jakos tak
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
No nie, znowu się nawpierdalali meksykańskiego żarcia i teraz srają jak opętani. Tylko dlaczego wrzucają to gówno tutaj?
..."od razu ich bije " nosz kurwa chciałbym cie spotkac na sali , ten kolo niby image zmienił ale kurwa i tak nadal brzmi jak pedał
mnie zastanawia czy Warszawa jest taka mala, czy koledzy z pracy tez chca zablysnac w internecie ze ankietowani powatarzaja sie w roznych programach z cyklu "to sie wytnie"?
Czemu te filmiki nie muszą przejść przez poczekalnie? Zdarza się ze tosiewytnie stworzy coś fajnego jak np. niektóre odcinki "Piątku" ale niestety większość to badziewie jak powyższy filmik. Jeżeli tosiewytnie wrzucane by było do poczekalni to tylko te lepsze produkcje trafiałyby na główna i wszyscy byliby zadowoleni.
Dokładnie tak samo myśle jak pani w czarnym na początku.
Ja pierdole a Ja lubię jak przypytują osoby na ulicy na różne bzdurne sposoby czasami śmieszne czasami ciekawe czasami chujowe, ale można się czegoś dowiedzieć o Polakach którzy kurwa nie siedzą na swojej zjebanej czarnej od gówna 12-17 letniej dupie przed komputerami jak większość komentujących ten materiał, pierdolonych kurwa zakompleksionych dzieciaków. Kurwa wkurwiacie już ludzkość.
Nie podoba się zamknąć ryje i ominąć do chuja. Get a fucking life haters. Cheers!
Nie podoba się zamknąć ryje i ominąć do chuja. Get a fucking life haters. Cheers!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów