Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika
90 gramów marihuany na własny użytek? >> KLIKNIJ TUTAJ << i powiedz, że jesteś od LisaGdyby ten serial nie był taki zły to nawet byłby dobry
![]()
a nie wiem, widziałem tylko jakieś wyłapane co żałośniejsze sceny na YT. Dramat co teraz w telewizji się puszcza. I jeszcze niby mam za to płacić abonament?
I jeszcze niby mam za to płacić abonament?
Pokaż mi kurwa kwit, że zapłaciłeś kiedykolwiek abonament rtv

Tak każdy pierdoli o tym abonamencie i co z nim tvp robi na swoich 12 kanałach ale nikt z was nie płaci tego abonamentu

podpis użytkownika
90 gramów marihuany na własny użytek? >> KLIKNIJ TUTAJ << i powiedz, że jesteś od Lisa
Pokaż mi kurwa kwit, że zapłaciłeś kiedykolwiek abonament rtv![]()
Tak każdy pierdoli o tym abonamencie i co z nim tvp robi na swoich 12 kanałach ale nikt z was nie płaci tego abonamentu![]()
wychodzi na to że tylko ja mam monopol na komentowanie poziomu TVP:

a nie wiem, widziałem tylko jakieś wyłapane co żałośniejsze sceny na YT. Dramat co teraz w telewizji się puszcza. I jeszcze niby mam za to płacić abonament?
chociaż nie oglądam, nie oglądałem to chyba lepiej że kręcą marny serial historyczny niż kolejne gówno typu trudne sprawy, szkoła, klan itd.
Wg danych w necie ten serial ogląda w tygodniu ok 2,7 mln ludzi którzy mogą nauczyć się trochę historii.
Misja TVP już dano została spuszcza w kiblu

podpis użytkownika

wychodzi na to że tylko ja mam monopol na komentowanie poziomu TVP:
Obrazek
Od tej pory każdy twój komentarz o tvp będę uznawał za ważny!

Mówię serio.
podpis użytkownika
90 gramów marihuany na własny użytek? >> KLIKNIJ TUTAJ << i powiedz, że jesteś od LisaOd tej pory każdy twój komentarz o tvp będę uznawał za ważny!
Tak jakby kogoś interesowała twoja opinia...
Ja pierdolę... wpłacone w urzędzie pocztowym w Sosnowcu...![]()
Obrazek
A chuj... dojebiemy jeszcze![]()
Obrazek
Pojebało ci się tylko o 400 kilometrów

podpis użytkownika
90 gramów marihuany na własny użytek? >> KLIKNIJ TUTAJ << i powiedz, że jesteś od LisaOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie