📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
to jakieś show dla podglądaczy czy coś
wyrwane z kontekstu
ktoś wierzy ,że to rodzina?
głaskała psa,potem telefon
potem...
zero higieny
wyrwane z kontekstu
ktoś wierzy ,że to rodzina?
głaskała psa,potem telefon
potem...
zero higieny
Czekałem na zapinkę od tylca
Jej czarny chłopak ją odprowadzał do domu, gaci nie zagląda bo czeka aż wszystko wyleci
Nie opłaca się majtek zakładać bo zaraz przychodzi lekarz z pontonu na wizytę domową
Przecież ma gacie na dupie
za granicą w niektorych rodzinach to chyba normalne hasać tak na golasa przy starych. Pamietam za dzieciaka jak przyjezdzala do znajomych rodzinka z niemiec i dla nich nie bylo nic dziwnego w tym zeby łazić na waleta przy rodzicach, dodam ze typiary byly juz w wieku 16-18
Nie zdziwiłbym się, gdyby leczyła jakiegoś wenera i dlatego biega z gołą dupą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów