To tak a propos brutalności Policji wobec przedstawicieli mniejszości lgbt, która pokojowo walczy o swoje prawa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Byli mi obojętni, lecz za to jak się teraz panoszą szczerze ich znienawidziłem .
W sobote w okolicach zamku w Lublinie natknalem sie na tych teczowych uposledzencow. Stanalem na chwile obok nich bo myslalem, ze sie zmawiaja przez komorki i cos sie bedie dzialo. Niestety, zaplakani skarzyli sie rodzicom. Wsrod nich moze jedna osoba pelnoletnia. Ubrani jak najgorsze lajzy z jakimis napisami np. chaos. Qrwa gonic ta zaraze gazem i palami a rodzicom tych pomiotow wlepiac jakies kary
Co jest z naszą policją ? Czemu boją się użyć gazu i pałek ? Przecież takim pojebom z lgbt należy się wzorcowe wpierdol.
Tęczowi siedzieli cicho do momentu , aż Duda nie przyrównał ich do Stalina a inny prawicowy guru do Hitlera . Teraz nie dziwię się , że radykalne skrzydło ciepłych powiedziało basta i nie chce, aby Duda ze spółką wykorzystywał ich do celów politycznych. Mam nadzieję, ze rozumiecie , że rząd ma w dupie LGBT i chodzi tylko o igrzyska dla plebsu w czasach upadającej gospodarki.
Kurwa szwadron konnej i rozpierdolić w mak tęczową zarazę....
Tylko tyle? Spodziewałem się grabieży, mołotowów i trepów dla leżących... Sadistic łagodnieje.
Jeśli mają potrzebę oglądać zwyrodniałych zboczeńców, to niech se nagrają siebie na komputer, i niech sobie oglądają. Czemu im tak zależy żeby to swoje spierdolenie umysłowe każdemu pokazywać? To pewno ich taki fetysz. Spedalanie się w miejscu publicznym.
boo napisał/a:
W sobote w okolicach zamku w Lublinie natknalem sie na tych teczowych uposledzencow. Stanalem na chwile obok nich bo myslalem, ze sie zmawiaja przez komorki i cos sie bedie dzialo. Niestety, zaplakani skarzyli sie rodzicom. Wsrod nich moze jedna osoba pelnoletnia. Ubrani jak najgorsze lajzy z jakimis napisami np. chaos. Qrwa gonic ta zaraze gazem i palami a rodzicom tych pomiotow wlepiac jakies kary
Panie kurwa...jedna z drugą chuja na oczy nie widziała bo z podstawówki jeszcze nie wyszła a ona jest lesbijka 1 sortu...
jak dla mnie to kurestwo jest tak samo zjebane jak kibice . jedni i drudzy robią burdy . a my potem musimy płacić z podatków za ich zjebanie umysłowe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów