To tak a propos brutalności Policji wobec przedstawicieli mniejszości lgbt, która pokojowo walczy o swoje prawa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciarka płakał jak montował. Mariusz idź Ty już w pizdu z tą swoją propagandą. Film z punktu widzenia kulsona, LGBT też by mogło zmontować swój film. A prawda jak zwykle leży po środku.
mosel napisał/a:
Co jest z naszą policją ? Czemu boją się użyć gazu i pałek ? Przecież takim pojebom z lgbt należy się wzorcowe wpierdol.
Niestety, tym zjebom oraz politykom opozycji o to wlasnie chodzi. O gaz i palki. Zeby potem mogli sie skarzyc i plakac za granica jak ich bija. O dziwo problem jest tylko z bezzasadna brutalnoscia polskiej policji. We francji czy hiszpanii ten problem nie istnieje, a jak tam paluja to krew chodnikiem plynie..
Miecz napisał/a:
Pisowskie gestapo.
No przecież jak policja śmie, tęczowi są tacy kochani i tolerancyjni
@Tristan88
Przecież to Ukry bijące kibiców Dynama. Jakimi są kozakami pokazali jak ludzie na Majdanie się wkurwili i stanęli z nimi do walki. Wtedy już takimi kozakami nie byli. Większość tych berkutowcow uciekło do rosji.
Przecież to Ukry bijące kibiców Dynama. Jakimi są kozakami pokazali jak ludzie na Majdanie się wkurwili i stanęli z nimi do walki. Wtedy już takimi kozakami nie byli. Większość tych berkutowcow uciekło do rosji.
Nyrewesa napisał/a:
Ciarka płakał jak montował. Mariusz idź Ty już w pizdu z tą swoją propagandą. Film z punktu widzenia kulsona, LGBT też by mogło zmontować swój film. A prawda jak zwykle leży po środku.
"Jeżeli fakty nie pasują do teorii, tym gorzej dla faktów."
Kurwa nawet filmik z bodycam jest PROPAGANDOWY xD Kurwa jak kisne...
Tower kiedyś zrobiło fajny kawałek o tych padakach I" hate commie scum"
HAAAA TFUUUU
Kurwa no ludzie, kiedy ruszą bojówy jakiejś prawicy żeby im wpierdolić? Chyba że boją się złapać HIVa, bo wiadomo że między nimi antifa.
Od zawsze wiadomo, ze Warszawa, Poznan i Gdansk to miasta pedalow. Na Warszawiaka i jego rodzine mozesz napluc, mozesz mu pobic dzieci, a on i tak nic nie zrobi.
Warszawa zostala solidnie przedymana przez Szwedow, Niemcow i Rosjan, od dawna nie mieszkaja tam Polacy.
Warszawa zostala solidnie przedymana przez Szwedow, Niemcow i Rosjan, od dawna nie mieszkaja tam Polacy.
To nie są protestujący. To najgorsze bydło, motłoch reprezentujący mentalne ścierwo. To jest najgorszy element społeczny, obok pedofilów i gwałcicieli, co więcej jedno od drugiego czerpie. Na pohybel sk****syństwu! Tfu!
mg_schutze napisał/a:
"Jeżeli fakty nie pasują do teorii, tym gorzej dla faktów."
Kurwa nawet filmik z bodycam jest PROPAGANDOWY xD Kurwa jak kisne...
Tower kiedyś zrobiło fajny kawałek o tych padakach I" hate commie scum"
HAAAA TFUUUU
Łykasz medialną papke jak pelikan. Idealny z Ciebie target dla mediów i nie ważne czy tych z prawej czy lewej strony. Włącz myślenie.
Ja już to powiedziałem, zorganizować się jako grupa Heteroseksualna i iść na paradę wtedy kiedy są lgbt, starcie na tle płciowym tego jeszcze nie było
Widząc te kolorowe gowna na mysl przychodzi mi jeden kawałek
soundcloud.com/youngpope2137/kiszlo-boruta-cs-cwele-prod-kieca
soundcloud.com/youngpope2137/kiszlo-boruta-cs-cwele-prod-kieca
Większość komentujący to za pewne prawackie prawilniaki. Co niedziela w kościele. Żenujący jesteście.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów