📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
To tak a propos brutalności Policji wobec przedstawicieli mniejszości lgbt, która pokojowo walczy o swoje prawa.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiewór napisał/a:
Jebać pisowskich kulsonów.
Jak napierdalali babcie z różami to też ich "pomawiano".
Po 1000 zł podwyżek dostali i zajebali by za to drugiego.
Kto i kiedy takie podwyzyki dostal? hahaha
dwakilo napisał/a:
Większość komentujący to za pewne prawackie prawilniaki. Co niedziela w kościele. Żenujący jesteście.
Żenujący to jesteś ty skoro dla ciebie ktoś, kto nie lubi lewaków od razu musi być prawakiem. Wyobraź sobie, że ja stoję po środku.
Niby tak, ale pokojowo to mozna obciagnac kutasa do gardla najwyzej, zawsze trzeba bylo drzec ryj lub komus wyjebac zeby sie ktokolwiek, a specjalnie w rzadzie - zainteresowal.
Brakuje mi na filmie kilku/kilkunastu kibiców co by wypadli na tych tęczowych baranów i raz dwa rozpędzili na cztery wiatry. Potem by przyjechała Policja i pozbierała te resztki co by zostały
Wy tak głupi jesteście na serio, czy smieszkujecie sobie? Niedługo w Polsce druga Białoruś będzie, naprawdę tego nie widać? Ludzie, weźcie się ogarnijcie. LGBT nic nikomu złego nie zrobiło, a jeżeli obraża was bardziej flaga na pomniku od gwałcenia dzieci przez księży pedofili to macie coś nie tak z psychiką. Wasz system wartości jest posrany.
ManiacGregor napisał/a:
Wy tak głupi jesteście na serio, czy smieszkujecie sobie? Niedługo w Polsce druga Białoruś będzie, naprawdę tego nie widać? Ludzie, weźcie się ogarnijcie. LGBT nic nikomu złego nie zrobiło, a jeżeli obraża was bardziej flaga na pomniku od gwałcenia dzieci przez księży pedofili to macie coś nie tak z psychiką. Wasz system wartości jest posrany.
Kolego nie rób z siebie idioty. Nikt w Polsce nie jest pałowany przez policje za orientacje seksualną czy zmiane płci a za skakanie po radiowozie, szarpanie policjantów czy jak w przypadku głównego antybochatera/rke za pobicie co dokładnie jest nagrane ta dziesiątkach nagrań. Więc nie rób sobie z mordy dupy i nie zakrzywiaj rzeczywistości.
LGBT to tylko narzędzie inżynierii społecznej by wywołać określone cele. Sowieci nazywali takich ludzi pożytecznymi idiotami.
To już nawet kibolstwo było bardziej oddolne niż te całe lgbt.
Po chuj to oglądałem, ide zapalic bo chuj mnie strzela, jebane lewackie tęczowe gówno chuj wam w dupe brudasy śmierdziele
Aktywiści =/= prawdziwa społeczność LGBT
Aktywiści to po prosty komuniści chcą cy specjalnego traktowania , "Bo im się należy"
Aktywiści to po prosty komuniści chcą cy specjalnego traktowania , "Bo im się należy"
Nyrewesa napisał/a:
Łykasz medialną papke jak pelikan. Idealny z Ciebie target dla mediów i nie ważne czy tych z prawej czy lewej strony. Włącz myślenie.
Buahahahah jak ja nawet telewizora nie posiadam xDDDDD pelikanem od łykania tęczowej papki jesteś tutaj ty.
normalne libijki czy inne części rowerowe siedzą w swoich kórwidołkach i mają całą tą akcje w dupach (?)
to tak jak określanie kiboli kibicami, widowisko sportowe czy wynik jest dla nich nie istotny, trzeba iść walczyć z kibicem przeciwnej drużyny, a jeszcze lepiej z policją
to tak jak określanie kiboli kibicami, widowisko sportowe czy wynik jest dla nich nie istotny, trzeba iść walczyć z kibicem przeciwnej drużyny, a jeszcze lepiej z policją
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów