18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
arcadius 2020-08-10, 16:19 1
Wiewór napisał/a:

Jebać pisowskich kulsonów.
Jak napierdalali babcie z różami to też ich "pomawiano".
Po 1000 zł podwyżek dostali i zajebali by za to drugiego.

Kto i kiedy takie podwyzyki dostal? hahaha
Zgłoś
jasypan 2020-08-10, 16:19 6
dwakilo napisał/a:

Większość komentujący to za pewne prawackie prawilniaki. Co niedziela w kościele. Żenujący jesteście.

Żenujący to jesteś ty skoro dla ciebie ktoś, kto nie lubi lewaków od razu musi być prawakiem. Wyobraź sobie, że ja stoję po środku.
Zgłoś
xnavx 2020-08-10, 16:25
Niby tak, ale pokojowo to mozna obciagnac kutasa do gardla najwyzej, zawsze trzeba bylo drzec ryj lub komus wyjebac zeby sie ktokolwiek, a specjalnie w rzadzie - zainteresowal.
Zgłoś
Max01 2020-08-10, 17:11
Brakuje mi na filmie kilku/kilkunastu kibiców co by wypadli na tych tęczowych baranów i raz dwa rozpędzili na cztery wiatry. Potem by przyjechała Policja i pozbierała te resztki co by zostały
Zgłoś
Yanush 2020-08-10, 17:35
Do gazu!
Zgłoś
ManiacGregor 2020-08-10, 17:35 2
Wy tak głupi jesteście na serio, czy smieszkujecie sobie? Niedługo w Polsce druga Białoruś będzie, naprawdę tego nie widać? Ludzie, weźcie się ogarnijcie. LGBT nic nikomu złego nie zrobiło, a jeżeli obraża was bardziej flaga na pomniku od gwałcenia dzieci przez księży pedofili to macie coś nie tak z psychiką. Wasz system wartości jest posrany.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2020-08-10, 17:48 18
ManiacGregor napisał/a:

Wy tak głupi jesteście na serio, czy smieszkujecie sobie? Niedługo w Polsce druga Białoruś będzie, naprawdę tego nie widać? Ludzie, weźcie się ogarnijcie. LGBT nic nikomu złego nie zrobiło, a jeżeli obraża was bardziej flaga na pomniku od gwałcenia dzieci przez księży pedofili to macie coś nie tak z psychiką. Wasz system wartości jest posrany.

Kolego nie rób z siebie idioty. Nikt w Polsce nie jest pałowany przez policje za orientacje seksualną czy zmiane płci a za skakanie po radiowozie, szarpanie policjantów czy jak w przypadku głównego antybochatera/rke za pobicie co dokładnie jest nagrane ta dziesiątkach nagrań. Więc nie rób sobie z mordy dupy i nie zakrzywiaj rzeczywistości.

LGBT to tylko narzędzie inżynierii społecznej by wywołać określone cele. Sowieci nazywali takich ludzi pożytecznymi idiotami.
To już nawet kibolstwo było bardziej oddolne niż te całe lgbt.
Zgłoś
niefartt 2020-08-10, 17:56
jebać pierdoilone szmaty
Zgłoś
KrokodylZaginacz 2020-08-10, 19:58 4
Po chuj to oglądałem, ide zapalic bo chuj mnie strzela, jebane lewackie tęczowe gówno chuj wam w dupe brudasy śmierdziele
Zgłoś
polakwrocek 2020-08-11, 0:28 2
Aktywiści =/= prawdziwa społeczność LGBT
Aktywiści to po prosty komuniści chcą cy specjalnego traktowania , "Bo im się należy"
Zgłoś
~mg_schutze 2020-08-11, 8:53 1
Nyrewesa napisał/a:

Łykasz medialną papke jak pelikan. Idealny z Ciebie target dla mediów i nie ważne czy tych z prawej czy lewej strony. Włącz myślenie.

Buahahahah jak ja nawet telewizora nie posiadam xDDDDD pelikanem od łykania tęczowej papki jesteś tutaj ty.
Zgłoś
Catchcart 2020-08-11, 15:44
Ale te cwele mają cienkie głosiki
Zgłoś
yatoya 2020-08-11, 18:37
Napierdalać, bo będzie jak z czarnuchami w hameryce!
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-08-11, 23:43
normalne libijki czy inne części rowerowe siedzą w swoich kórwidołkach i mają całą tą akcje w dupach (?)
to tak jak określanie kiboli kibicami, widowisko sportowe czy wynik jest dla nich nie istotny, trzeba iść walczyć z kibicem przeciwnej drużyny, a jeszcze lepiej z policją
Zgłoś
dwakilo 2020-08-12, 2:56
jasypan napisał/a:

Żenujący to jesteś ty skoro dla ciebie ktoś, kto nie lubi lewaków od razu musi być prawakiem. Wyobraź sobie, że ja stoję po środku.

Zatem zgadzasz się na lanie po ryjach z powodu tęczowej flagi?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem