📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Janko napisał/a:
Jebany pchlarz
Ta, jebany... takie poświęcenie, kręgosłup przetrącił by tylko motopipę ustrzelić. Ledwo zipie, ale jeszcze resztką sił ogonkiem merda, bo zadanie wykonane.
Zastanawiałem się za ile adrenalina i szok miną, długo nie trzeba było czekać
Azjaci typowa pomoc, biegiem do potrzebującego... Po drodze kurwa by jeszcze do sklepu weszli i zadzwonili do ciotki co słychać. Jebane imbecyle z zerową empatią
Prawidłowa reakcja.
Po co mieszać się w sprawy z jakimś debilem?
Byłby normalny, nie miałby tam wypadku.
No to po co sobie komplikować życie?
Plus to, że ludzi na Ziemi jest zbyt dużo. Wirusy nie pomogły, wojny światowej jeszcze nie ma, to choć wypadkami się statystyki jakoś poprawi....
Pieprzone patusy. Leży na drodze po wypadku i wszyscy mają wyjebane, totalna znieczulica.
ps
Do kolesia też nikt nie podszedł.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
ps
Do kolesia też nikt nie podszedł.
Kundle na drodze to zawsze koszty.
Mam tak samo widząc twoja rodzinkę na ulicy
MafiCk napisał/a:
Coś go szybko adrenalina puściła więc mimo iż chwile szedł w środku był kotletem mielonym
Przed laty,gdy jeżdziły te stare tramwaje,niezabudowane z przodu od dołu-jak dziś-na przystanku mężczyzna się dostał pod koła..Obcięło mu obe nogi a on chciał wstać i iść..Dopiero gdy spojrzal w dół-zemdlał..Szok płata figle,z zachowaniem w takich sytuacjach..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów