Szedł sobie spokojnie dopóki nie trafił na mistrzów wyprzedzania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wyczuwam rekord fikołków
"Wysoki Sądzie, nic nie widziałem" - tak tłumaczył się kierowca ciemnego suv-a.
rp.pl/prawo-karne/art36511441-nowe-informacje-ws-wypadku-na-s8-ktora-j...
rp.pl/prawo-karne/art36511441-nowe-informacje-ws-wypadku-na-s8-ktora-j...
Do guinessa trafi jak nic za liczbę stopni które wykręcił w powietrzu xDDD
Zesrał się, żeby nie uszkodzić lusterka i zajebał pieszego
"Zidiocenie" na drogach jest tak niewiarygodne, że aż strach się po nich poruszać.
Zmiana pasa bez kierunku (za późno ty kurwo! -chciałoby się krzyknąć nie raz i na naszych drogach, w tym na trzypasmowej autostradzie A1 od Łodzi w kierunku Katowic) u jednego, a drugi chyba wyprzedzał na ciągłej. Pieszy szedł prawidłowo, ale jak widać to nie wystarczy, żeby dojść.
petru23 napisał/a:
A sprawca sytuacji spierdolił...
Sprawcą tego zdarzenia jest chuj, co w niezabudowanym jedzie 40km/h, bo jemu się nie spieszy. Zupełnie jak na polskich drogach.
smc napisał/a:
"Wysoki Sądzie, nic nie widziałem" - tak tłumaczył się kierowca ciemnego suv-a.
Przytaczasz wypadek gdzie pojawiło się b. cenne nagranie z ciężarówki - ALE TYLKO jeden fragment. Na wcześniejszym byłoby sporo widać ale niestety tego nikt już nie analizuje. Wiesz może coś więcej w tej sprawie?
Koleś zabił typa zmieniając pas ruchu i w nic nie walnąwszy. Nawet "satysfakcji" mieć nie będzie, siedząc w więzieniu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów