Akcja miała miejsce w Santo Antônio de Jesus w stanie Bahia. Atakująca złożyła wizytę z nożem, oskrżając ofiarę o dawanie dupy jej byłemu, typowa telenowela brazylijska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też bym spierdolil to nie moja sprawa
Dupsko sprzedaje a nie globus
hinco napisał/a:
dobry biznes...
sklep handlujący globusem
Dupsko sprzedaje a nie globus
kaziolord napisał/a:
Ale z gościa pizda
nie ma to jak za jakąś pizdę która by nawet na Cb nie spojrzała ryzykować życie xD wielki kurwa obrońca się znalazł, nauczyły Cię te szmaty zeby ryzykować życię dla randomowej osoby, nieźle Cię te lochy wychowały na obrońce sprawiedliwosci xD ona by nawet nie machneła palcem jak by Cie mordolwali.
zipi napisał/a:
nie ma to jak za jakąś pizdę która by nawet na Cb nie spojrzała ryzykować życie xD wielki kurwa obrońca się znalazł, nauczyły Cię te szmaty zeby ryzykować życię dla randomowej osoby, nieźle Cię te lochy wychowały na obrońce sprawiedliwosci xD ona by nawet nie machneła palcem jak by Cie mordolwali.
Ona była odwrócona, zajebał byś jej gonga i byś spierdolił bo jesteś cipa, ona by cie za chuja nie dogoniłą bo by była ogłuszona baranie jebany
EDIT: a jakby dźgał dziecko to byś wyskoczył ?
Kurwa każde życie jest cenne (ja budda)
robo72 napisał/a:
ta w zielonym fajne ruchadełko
No atrakcyjna, też tak uważam. Szkoda uszkadzać takie piekne ciało. Powinna za to dodatkowa kara być.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów