18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Mercury001 2014-04-05, 16:27 1
No to pośpiewaliście... a teraz oddawać portfel, komórkę i okulary.

Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.

youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Zgłoś
rothosen 2014-04-05, 17:14 1
a krawat ma w kolorze ich największego rywala
Zgłoś
f................7 2014-04-06, 0:11 1
Przynajmniej mu nie wjebali.
Zgłoś
O_Co_Ci_Chodzi 2014-04-06, 1:34 6
Cudze chwalicie, a swojego nie znacie... Anwil Włocławek - Mistrzostwo Polski w 2003 r. - z pośród 500 ulic miasta nie było ani jednej ulicy, gdzie nie byłaby impreza.

Niestety klub, który spędził ponad 20 lat w ekstraklasie pod rząd, rozegrał setki meczów, na parkiecie można było zobaczyć takie gwiazdy NBA jak Nesterović, Stojaković (europejskie puchary) i wiele gwiazd europejskiej koszykówki prawdopodobnie zniknie w przyszłym sezonie z ekstraklasy.

Powód? Zmiana prezesa na kogoś z Warszawy i zmniejszenie wkładu sponsorskiego. Nie, nie. Firma nie ma problemów finansowych, zarabia jak nigdy dotąd. Prezes stwierdził, że chcę teraz wspierać polski związek podnoszenia ciężarów (zarząd w Warszawie). Tym samym koszykówka zdechnie, w ekstraklasie nie będzie już żadnego klimatycznego zespołu na poziomie. Prezes się zmieni i może wszystko wróci do normy, ale ile na tym ucierpi marka to żadne pieniądze nie oddadzą.

Dostałem 5 ostrzeżeń za bujną wyobraźnię moderatora. Czas spakować manatki i iść do konkurencji.
Zgłoś
gtsphinx 2014-04-06, 1:46
W dupe by go dymali, a ten by napierdalał z uśmiechem dla korpo stacji ehhh ide spać... dzień dobry te fał en

"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Zgłoś
orz1 2014-04-06, 12:56 77
Zgłoś
bloodwar 2014-04-06, 13:18
Najinteliegentniejszym osobnikiem w tym nagraniu jest chyba mikrofon. A na drugim miejscu krawat, potem długo, długo nic! Pieprzone bydło!

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
s................e 2014-04-06, 13:26
Czy człowiek dla którego sensem życia jest darcie ryja i rzucanie racami może nie być bydlęciem?
Zgłoś
leskajr 2014-04-06, 13:34
kozojebcy, wszystkie kraje byłej Jugosławii to dno, wystarczy zobaczyć mecze ich reprezentacji i zachowanie kibiców....
Zgłoś
Songo71 2014-04-06, 13:59
z lewej Roman Bosski?
Zgłoś
kmx646 2014-04-06, 14:09
jakie bydło
Zgłoś
Zyl33k 2014-04-06, 14:19
O_Co_Ci_Chodzi napisał/a:

Cudze chwalicie, a swojego nie znacie... Anwil Włocławek - Mistrzostwo Polski w 2003 r. - z pośród 500 ulic miasta nie było ani jednej ulicy, gdzie nie byłaby impreza.

Niestety klub, który spędził ponad 20 lat w ekstraklasie pod rząd, rozegrał setki meczów, na parkiecie można było zobaczyć takie gwiazdy NBA jak Nesterović, Stojaković (europejskie puchary) i wiele gwiazd europejskiej koszykówki prawdopodobnie zniknie w przyszłym sezonie z ekstraklasy.

Powód? Zmiana prezesa na kogoś z Warszawy i zmniejszenie wkładu sponsorskiego. Nie, nie. Firma nie ma problemów finansowych, zarabia jak nigdy dotąd. Prezes stwierdził, że chcę teraz wspierać polski związek podnoszenia ciężarów (zarząd w Warszawie). Tym samym koszykówka zdechnie, w ekstraklasie nie będzie już żadnego klimatycznego zespołu na poziomie. Prezes się zmieni i może wszystko wróci do normy, ale ile na tym ucierpi marka to żadne pieniądze nie oddadzą.

To zobacz ile klubów sportowych we Włocławku przez Anwil traciło pieniądze i porównaj sobie sukcesy Anwilu do niemalże każdego klubu sportowego we Włocławku.
Zgłoś
Klakier 2014-04-06, 14:30
@up

To samo w Trn, wszystko niszczy żużel.
Zgłoś
rafcyk14 2014-04-06, 14:51
Debile, to jest po meczu koszykówki pomiędzy Crveną Zvezdą a Uniksem Kazań. Półfinał Pucharu Europy, Zvezda wygrała 11 punktami i ma wielką szansę na awans do finału i zdobycie tego pucharu. Byłoby to pierwsze europejskie trofeum od 43 lat, więc w żadnym stopniu mnie nie dziwi radość kibiców.

A, i chcielibyście być wtedy w tej hali, jak to "bydło" robiło taką atmosferę, że nawet komentatorzy między sobą się nie słyszeli, a zawodnicy przeciwników nie mogli między sobą wymieniać uwag jak grać.

Coś pięknego. Wiem bo byłem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów