📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Sądzę, że ten krótki filmik to jest nasza najbliższa rzeczywistość - niestety.
Będziemy nosić takie chujowe maski jak w 1:15?
60-70 lat temu powstawały artystyczne wizje tego jak będzie wyglądał świat po 2000 roku. samochody unosiły się 20 metrów na ziemia a ludzie mieszkali w wieżowcach, między którymi leniwie poruszał się lewitujący pociąg. jak wiadomo mamy 2012 - a połowa społeczeństwa zapierdala używanymi Golfami czy Pasatami, mieszkając w blokach, które ostatni remont widziały za Gierka. już widzę jak za 13 lat będziemy kontrolowani przez supernowoczesny system... równie prawdopodobne jak te ilustracje z 1900 roku:
@up - Tak, tylko że w 1900 roku postęp technologiczny nie był na takim poziomie jak dziś. Dodam jeszcze, że systemy wojskowe zawsze rozwijają się szybciej niż cywilne i ujawniane są z pewnym opóźnieniem. Nie twierdzę, że za 20 lat wizja z tego filmu się spełni, ale zalążki takich rozwiązań już istnieją - zautomatyzowane podsłuchiwanie rozmów, nagrywanie wszystkiego przez CCTV i postępujące ograniczanie swobód obywatelskich w imię "waszego bezpieczeństwa".
niezły klimat cyberpunku ale są nieścisłości, babce strzelił w nogę, ale nie walnął stunem, a nadal trzymała broń. Napastnicy powinni się domyślać kim jest gostek i jak skumali, że to hologram, normalnie każdy by spierdzielał szukać osłony bo facet może być wszędzie. W ogóle skoro sami wytworzyli hologram ściany to mogli go rozjebać przez tą ścianę... No i końcówka, trzeba było gościa zastrzelić potem skasować u siebie pamięć, no ale są procedury
Mnie rozjebały rzucone granaty z niewyjętymi zawleczkami w 1:44, dalej już nie oglądałem bo skoro ktoś jebnął takiego babola na początku to pewnie dalej jest tylko gorzej...
Na początku XIX wieku pewien angielski ekonomista, którego nazwiska nie pamiętam, prognozował, że jeżeli mobilność ludzi będzie wzrastać w takim tempie jak wtedy to do końca XX wieku miało zabraknąć... miejsca pod uprawę owsa dla koni. Tyle są warte te wszystkie przewidywania przyszłości.
super jak zwykle, 5 zabitych, ale jeden może powiedzieć "Have a nice day"
zwykłe kino akcji, jako takiej akcji, prawdziwy zabójca nie wozi się jak robokop.
Skoro już wczepili im czipy takiej technologi (czy chuj we co), to żeby nie było w nim GPS`u? albo miniaturowego ładunku wybuchowego?
kurwa.. proszę, odjebane nad wyraz
zwykłe kino akcji, jako takiej akcji, prawdziwy zabójca nie wozi się jak robokop.
Skoro już wczepili im czipy takiej technologi (czy chuj we co), to żeby nie było w nim GPS`u? albo miniaturowego ładunku wybuchowego?
kurwa.. proszę, odjebane nad wyraz
A ja bym powiedział Ghost in the Shell się kłania klimat nawet podkład zaczerpnięty przyszłościowa cybernetyzacja mózgu itd FanFiction
Taka technologia, a w polsce to juz od zaraznia dziejow bylo i nie odgrywane z pamieci tylko w realu
Tuskolandia 2015
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów