📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Nocny kulig
- teraz popularne
🔥
ROZLEGULUJĘ WASZE ZAWORY
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jego to nie boli ; p
Pierwsza zasada filmów ze skośnookimi: Nie próbuj ich zrozumieć!
Skoro potrafia na siebie srac , albo wpierdalac wymiociny kolegi lub kolezanki to te pare lepów na morde nie powinno robic na nich wrazenia.
to ja wam przetłumaczę jako, że znam biegle język, który jest w tym filmiku:
W dzisiejszym dniu, w mieście Agorsdnzusrnfxisnrayea w południowej części naszego kraju doszło do makabrycznej zbrodni wykonanej na mężczyźnie, wszystko zostało nagrane kamerą cyfrową, a nie jak donoszą inne źródła talerzem zupy. Proszę zobaczyć ten przerażający materiał.
- Dzisiaj nazbierałeś ryżu na obiad!
- Tak wiem
- Ma to się więcej nie powtórzyć!
- Dobrze, przepraszam.
- Rozumiemy się !! (plask)
- Tak, nie bij!
- Nie mogłam zjeść ryżu z kluskami, nie mogłam, nie mogłam, nie mogłam !!!(plask x6)
- Teraz jestem głodna i mogę się zdenerwować Ciebie.
- Oj żono wybacz ten haniebny czyn.
- I co teraz mam Ci zrobić?
- Zostaw mnie w spokoju.
(plask, plask)
- Jestem oburzona Twoim zachowaniem!
(plask, plask, plask, plask, plask)
I tak o to wygląda nieugotowanie ryżu dla ukochanej żony, nie wychodźcie mężowie z kuchni bo was żony dojadą, ja też już ide.
Jak widać w Azji panują całkiem inne zasady niż u nas w europie, a teraz wypierdalam bo zaraz moja dziewczyna wraca, a ziemniaki nie ubrane.
W dzisiejszym dniu, w mieście Agorsdnzusrnfxisnrayea w południowej części naszego kraju doszło do makabrycznej zbrodni wykonanej na mężczyźnie, wszystko zostało nagrane kamerą cyfrową, a nie jak donoszą inne źródła talerzem zupy. Proszę zobaczyć ten przerażający materiał.
- Dzisiaj nazbierałeś ryżu na obiad!
- Tak wiem
- Ma to się więcej nie powtórzyć!
- Dobrze, przepraszam.
- Rozumiemy się !! (plask)
- Tak, nie bij!
- Nie mogłam zjeść ryżu z kluskami, nie mogłam, nie mogłam, nie mogłam !!!(plask x6)
- Teraz jestem głodna i mogę się zdenerwować Ciebie.
- Oj żono wybacz ten haniebny czyn.
- I co teraz mam Ci zrobić?
- Zostaw mnie w spokoju.
(plask, plask)
- Jestem oburzona Twoim zachowaniem!
(plask, plask, plask, plask, plask)
I tak o to wygląda nieugotowanie ryżu dla ukochanej żony, nie wychodźcie mężowie z kuchni bo was żony dojadą, ja też już ide.
Jak widać w Azji panują całkiem inne zasady niż u nas w europie, a teraz wypierdalam bo zaraz moja dziewczyna wraca, a ziemniaki nie ubrane.
atyll napisał/a:
muszę przyznać że koleś mocny jest, ja już dawno bym jej wykurwił
ta i zapewne skończyło by się tak jak na tym filmiku, że byś plaskacze na ryju zbierał
nie wiem jak wam ale mi stanął
czing czon czang, kurwa jak te pojeby sie porozumiewaja ?
W pierwszej chwili myślałem że prezenter to nasz znany i lubiany Krzyś Ibisz
unczy fuczynszy, alpudolczy
tonkes(plask)tonkes(plask)tonkes,tonkes,tonkes. Infeto tu(plast)tu(plask)tu,tu,tu
czego on jej nie najebał ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów