📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jesienny liść od żony...??
jakby było tłumaczenie i powiedziane kto to jest to moglibyśmy polemizować... jakby komor klęczał a tusk go napierdalał po ryju z plaskacza, a potem zamieścił to w necie no nie pierdol, że nie pokazaliby tego w wiadomościach
Piwo za "chuj" w 7 sekundzie
szynszy umszynszy uszy , tyle zrozumiałem
arkosek07 napisał/a:
wiecie dlaczego w wiadomosciach bo kobiety sa od kuchni a nie od bicia
nie, to pokazuje że "koznak w necie, pizda w świecie" jest w pełni prawdziwym stwierdzeniem, pewnie mężuś rzucił tekstem o kuchni a żona go wyprowadziła z błędu. Większość z "kuchennych napinaczy" by tak pewnie skończyła ale ofc żaden się nie przyzna.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów