Zresztą sponsorują obie strony.
Zresztą sponsorują obie strony.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co Ty pierdolisz?
Oj, niejeden z was będzie srogo zawiedziony. Trump zawsze stał murem za Izraelem. Już zapomnieliście, kto przeniósł ambasadę z Tel Awiwu do Jerozolimy i z powrotem obłożył Iran sankcjami, po tym jak Obama je zniósł?Jebać semickie kurwy.
Doadali się z rudym ? Niemożliwe.
Teraz Netanjahu może zrobić z Arabów mokrą plamę, a Trump mu w tym gorliwie pomoże, nawet prosić go nie trzeba.
I to jest jedna z niewielu dobrych stron Trumpa. Biden też stał murem za Izraelem, ale Kamala już grała na dwie strony bo sporo jej wyborców to pro-arabskie świry.Oj, niejeden z was będzie srogo zawiedziony. Trump zawsze stał murem za Izraelem. Już zapomnieliście, kto przeniósł ambasadę z Tel Awiwu do Jerozolimy i z powrotem obłożył Iran sankcjami, po tym jak Obama je zniósł?
Teraz Netanjahu może zrobić z Arabów mokrą plamę, a Trump mu w tym gorliwie pomoże, nawet prosić go nie trzeba.
Oj, niejeden z was będzie srogo zawiedziony. Trump zawsze stał murem za Izraelem. Już zapomnieliście, kto przeniósł ambasadę z Tel Awiwu do Jerozolimy i z powrotem obłożył Iran sankcjami, po tym jak Obama je zniósł?
Dokładnie. Córka Trumpa przeszła na judaizm (nie jest to fejk), więc nie zdziwię się, jak durne polaczki zostaną spakowane i wysłane na front wschodni w ramach pomocy banderowcom, jeśli o to poproszą Trumpa rzydowskie kurwy.
No nie wiem, czy tylko mi to śmierdzi fake'iem? - Sposób montażu, dynamiczne ruchy kamery, szybkie przejścia z wodzireja na tańczących ludzi.
To nie fejk
sadistic.pl/slowacy-juz-dawno-temu-wiedzieli-vt597720.htm6766877
[ Dodano: 2024-11-07, 13:50 ]
Ogólnie to jeden chuj, obaj są pewnie wystawieni i tak naprawdę nie ma to większego znaczenia który wygra. Uważam jednak, że z dwojga złego lepszy ten Trump, bo lewactwo to cytując Muska "antycywilzacyjny wrzód na dupie Ziemii"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów