18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
cys23 2014-03-10, 13:09 131
Miesiąc temy dostałem 5-punktowego warna z zakazem udzielania się na forum. Cały miesiąc przeglądałem sadola z trzęsącą łapą. Przejżałem setki tematów w których mógłbym przyłączyć się do dyskusji, z kogoś pośmiać, dodać coś od siebie. Na świecie tyle się działo: Ukraina, Rosja, Wenezuela, Sroczi...itd. A teraz, kiedy już mogę pisać posty, to same gówno leci przy którym ręce opadają...
Zgłoś
Shineq3 2014-03-10, 13:37 2
widać, że anarchista... wszystkie zakazy, nakazy i ostrzeżenia mieszczą się medzy jego pośladkami
Zgłoś
SukMikeHok 2014-03-10, 13:42
ale za material wlasny piwko sie mu chyba nalezy ?
Zgłoś
Warcrimer 2014-03-10, 14:21 1
@cys23

Nie prościej było nowe konto założyć?
Zgłoś
Spadra 2014-03-10, 15:01 3
Dajcie mu jeszcze jednego bana, co się ma chłopak wkurwiać niepotrzebnie.
Zgłoś
r................a 2014-03-10, 15:48 2
Warcrimer, Trzeba być lamerem, żeby zakładać nowe konto przez warna.
Zgłoś
KrisCFC 2014-03-10, 16:22
Zaglądaj kurwa więcej do PWN niż do internetu... "mainstreamowe" kurwa, ja pierdole...

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Psycholciu 2014-03-10, 16:56
NIe rozwijać! to Pułapka!

Jest taka zasada nie każdy ją zna, wolność zaczyna się tam, gdzie kończy się strach.
Zgłoś
DerFels 2014-03-10, 20:32
cys23, mam tak samo!
Zgłoś
mare30ks 2014-03-10, 23:16
jakbym nie rozwinal obrazka do konc to bym nie wiedzial o co chodzi

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
kenzol 2014-03-10, 23:41
@cys23

Mimo wszystko, jak widać nie przeszkadza Ci to w przyłączaniu się do prawie każdej dyskusji. Widać, że zdążyłeś nadrobić zaległości sprzed warna
Zgłoś
r................l 2014-03-11, 1:41 3
cys23 napisał/a:

Miesiąc temy dostałem 5-punktowego warna z zakazem udzielania się na forum. Cały miesiąc przeglądałem sadola z trzęsącą łapą. Przejżałem setki tematów w których mógłbym przyłączyć się do dyskusji, z kogoś pośmiać, dodać coś od siebie. Na świecie tyle się działo: Ukraina, Rosja, Wenezuela, Sroczi...itd. A teraz, kiedy już mogę pisać posty, to same gówno leci przy którym ręce opadają...

sadistica oczywiście charakteryzują różne tematy i materiały ale to chyba nie miejsce do żalenia się na brak poważniejszych rzeczy na tym portalu, tym bardziej jeśli owe żale wylewasz pod zdjęciem gościa z jakąś tabliczką w dupie...
Zgłoś
Keepo 2014-03-11, 11:02
cys23 napisał/a:

Dostań znowu zakaz pisania może rasija zniszczy Krym

Zgłoś
werther 2014-03-11, 12:38 1
cys23 napisał/a:

Miesiąc temy dostałem 5-punktowego warna z zakazem udzielania się na forum. Cały miesiąc przeglądałem sadola z trzęsącą łapą. Przejżałem setki tematów [...]

Trzeba było poświęcić ten czas na przejRZenie słownika.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów