Kompozycja muzyki z ruchami byka osobiście rozwaliła mnie na łopatki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Da Dip! Nice choice!
Śmiejecie się tak z amerykanów, a sami gdybyście mieli hajs, robote w domu na dupie, to żarlibyście tyle samo co oni. Po prostu oni nie muszą zapierdalać jak dzikie świnie tam i z powrotem, więc nie mają jak tego spalać. Dalibyście dupy, aby być na ich miejscu, ale chudym.
@up. Oni nie muszą zapierdalać. Ale chcą a jak nie chcą to wpierdalają bo nie mają nic innego do roboty... a że robią to bez umiaru... To sie kurwa pasą! Na rękę to tym którzy chcą zapierdalać.
@Dodo2804
"...Dalibyście dupy, aby być na ich miejscu,..."
Nie mierz wszystkich swoją miarą kolego z irytującym przekazem.
"...Dalibyście dupy, aby być na ich miejscu,..."
Nie mierz wszystkich swoją miarą kolego z irytującym przekazem.
Ja też jestem gruby, ale urodziłem się normalny i przez sporą część życia byłem normalny, hambuksy rodzą się grube, są i zdychają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów