Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
JA BRAŁEM 100
k***a nawet 20 kilo dziś te pipy nie udźwigną
JA BRAŁEM 100
Nie te pipy nawet 60kg nie podnoszą. 2 x20kg + 20gryf z zatrzaskami (chyba ze tam jest 4x20). W każdym razie jak można kobiety nie dać rady unieść bad głowę. Nawet Ci "baletmajstry" w rajstopach podnoszą je
Co mu się stało kręgosłup jebnął?
Cisnienie srodpiersiowe mu skoczylo przy pierwszym rwie do klaty na wskutek nabrania i trzymania powietrza, przez co odcielo krew do serca na moment. Z chwila szybkiego wypuszczenia powietrze przed dugim rwem, krew gwaltownie doplynela do serca, cisnienie w kablach spadlo a tym samym odcielo go jak mudzyna z polmetrowa faja na widok nagiej samicy.
Cisnienie srodpiersiowe mu skoczylo przy pierwszym rwie do klaty na wskutek nabrania i trzymania powietrza, przez co odcielo krew do serca na moment. Z chwila szybkiego wypuszczenia powietrze przed dugim rwem, krew gwaltownie doplynela do serca, cisnienie w kablach spadlo a tym samym odcielo go jak mudzyna z polmetrowa faja na widok nagiej samicy.
Ale bzdury wypisujesz . Zapierniczył se w szczękę gryfem .
Kup sobie lepszy monitor albo ten umyj raz na 5 lat chociaż.
Ale bzdury wypisujesz . Zapierniczył se w szczękę gryfem .
Kup sobie lepszy monitor albo ten umyj raz na 5 lat chociaż.
Rzeczywiscie nie zauwazylem ze sie uderzyl. Ale nie wiem czy samo uderzenie gryfem unoszonym w gore by go tak odcielo. Tak czy siak, podany mechanizm nie jest bzdura i wiedza o nim moze sie przydac tym co dziwgaja zeby sie nie pompowali i nie wypuszczali gwaltownie powietrza przy dzwiganiu.
Rzeczywiscie nie zauwazylem ze sie uderzyl. Ale nie wiem czy samo uderzenie gryfem unoszonym w gore by go tak odcielo. Tak czy siak, podany mechanizm nie jest bzdura i wiedza o nim moze sie przydac tym co dziwgaja zeby sie nie pompowali i nie wypuszczali gwaltownie powietrza przy dzwiganiu.
Może se jęzora przegryzł jak uderzył . Albo szarpneło mu kręgi szyjne . Sport to zdrowie
Kurwa nawet 20 kilo dziś te pipy nie udźwigną
JA BRAŁEM 100
no wlasnie on ma 100. ma po 2
Baletnice i inne tancerki współpracują z partnerami. Sztanga z obciążeniem jest jak wasze stare. Sztywna, ciężka i miał w ją łapach nie jeden spocony gościu. Pozdro
no wlasnie on ma 100. ma po 2
Nawet na takie gówna dajesz się łapać.
facet probuje podrzucic 100 kg a pizdy na sadolu z nim cisną że nie ma siły.
Wynik po chuju. Kobiety w kat 48kg biorą więcej
Co mu się stało kręgosłup jebnął?
Zobaczył gwiazdki przed oczami po prostu i miał takie omdlenia
facet probuje podrzucic 100 kg a p*zdy na sadolu z nim cisną że nie ma siły. No a jeśli wasze panny mają po 100 kg to przykre...serio współczuję bo jedyne co jest podrzucane w waszym związku to wasze cherlawe ciała na ich spasionych brzuchach.
Baletnice i inne tancerki współpracują z partnerami. Sztanga z obciążeniem jest jak wasze stare. Sztywna, ciężka i miał w ją łapach nie jeden spocony gościu. Pozdro
Nie zesraj się i nie opisuj tutaj swojej sytuacji na kwadracie. Rozumiem kazdy orze jak może, ale kiedys będziesz miał lepiej i nauczysz się czytać, a baba ci odsatpi trochę masy, lapa się zmieni z suchej krakowskiej na dobry kabel (moze tonty jesteś skoro się rzucasz jak leszcz na peczak. To sory nie poddawaj się będzie jeszcze kocur) Oczywistościami o ciężarach sztywnych, wspolpracach nie musisz się chwalić. Babe swoja jakby nie byla wygrzmoc dobrze to bedzie szczupla, a tobie ciśnienie spadnie. Pozdro
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów