Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakbym dostawał takie prezenty to też bym mdlał z wrażenia...
Znajdź sobie bogatszego chłopaka najlepiej z Emiratów.
jakbym dostawał takie prezenty to też bym mdlał z wrażenia...
Ale wiesz za co dostała ten prezent. Ja bym się zastanowił.
Znajdź sobie bogatszego chłopaka najlepiej z Emiratów.
dlatego jestem za prawami kobiet w krajach arabskich. aby kobiety też mogły być tam bogate, abyśmy też mogli tam jeździć i się kurwić za audi i inne smakołyki,
Pisz za siebie. Nie każdy lubi stolec na twarzy.
jak nie chcesz, żebym pisał za ciebie, to dlaczego mi o tym wcześniej nie powiedziałeś? twoja twarz już została zarejestrowana jako lotniskowiec dla arabskich bombowców. a to ci klops.
dlatego jestem za prawami kobiet w krajach arabskich. aby kobiety też mogły być tam bogate, abyśmy też mogli tam jeździć i się kurwić za audi i inne smakołyki,
Z treści wynika, że uważasz się za mężczyznę, a masz mentalność pizdy. Są różne, ale zaliczasz się do kurewskiej. Chuj ci w dupę.
Z treści wynika, że uważasz się za mężczyznę, a masz mentalność pizdy. Są różne, ale zaliczasz się do kurewskiej. Chuj ci w dupę.
ahahaha z twojego wpisu wynika, że niejeden mur rozbiłeś głową. tak trzymaj. do niczego innego się ona nie nada
Ja też jestem za prawami kobiet w krajach arabskich. Naczy podobają mi się, i chciałbym by tak było u nas. Zresztą jeszcze nie tak dawno właśnie tak było, i słusznie.
Pisz za siebie. Nie każdy lubi stolec na twarzy.
pierdolisz za audi zjadłabyś jej guwno
Kurwą jesteś, że oczekujesz prezentów i, co gorsza, mdlałbyś?
Hehehe. Tylko kurwy dostają prezenty. Dobry tok myślenia. Chyba nikt Cię w życiu nie kochał
Nikt ci nie broni. Zacznij od dworca w Berlinie. Cos tam znajdziesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów