📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież nazwa filmu wskazuje na sporty EKSTREMALNE takie jak np. skoki na spadochronie, MX itp. przy jeździe na deskorolce i wykonywaniu trików na krawęznikach poziom adrenaliny chyba nie skacze aż tak bardzo.
Vuko_PL napisał/a:
No jazda na deskorolce to taki sport ekstremalny, że japierdole.
ja pierdole *
Rozumiem, że 5:10 jest tak w chuj ekstremalne, bo gówniarze wyszli na plac po 19?
Ja nawet nie oglądałem, to pewno następna, kolejka sklejka jak wszystkie inne, z filmikami z przed przynajmniej 4 lat...
"Sporty ekstremalne - najlepsze sceny" - to chyba jakieś nieporozumienie. Połowa tego filmiku jest nudna jak barszcz. Druga połowa jest już tak oklepana w innych kompilacjach, że aż przykro się robi. Poza tym żadna scena nie jest zachwycająca. Jak się nie jest w temacie sportów ekstremalnych i nie obejrzało się dziesiątek godzin z ich udziałem to lepiej nie zabierać się za robienie takich filmów, albo ich rozprowadzanie.
A co do tego czy deskorolka jest ekstremalna... to chyba od pierwszych Ex Games jest tam obecna, więc niech ludzie nie sugerują się jazdą na deskorolce ukazaną w tym filmiku.
A co do tego czy deskorolka jest ekstremalna... to chyba od pierwszych Ex Games jest tam obecna, więc niech ludzie nie sugerują się jazdą na deskorolce ukazaną w tym filmiku.
Oczywiście kolejna wstawka z JoeMonstera, tak jakby nikt nie znał tego serwisu...
W każdym razie filmik przeciętny. Latanie myśliwcem i jazda na deskorolce to nie są sporty ekstremalne. Myśliwcem nie może latać każdy, a na desce jeżdżą leszcze bez pomysłu na życie. Za to brakuje wspinaczki, skoków na bungie i seksu z waszymi matkami.
W każdym razie filmik przeciętny. Latanie myśliwcem i jazda na deskorolce to nie są sporty ekstremalne. Myśliwcem nie może latać każdy, a na desce jeżdżą leszcze bez pomysłu na życie. Za to brakuje wspinaczki, skoków na bungie i seksu z waszymi matkami.
Się przypierdalacie jakby było do czego, sami eksperci od extreme. Znalazłem na youtube, tytuł praktycznie oryginalny, spodobało się wstawiłem i szczerze to na chuj pisać takie wypracowanka o pewnej niezgodności, która jest albo jej nie ma, bo dla filmiku te zwolnienia działają na wg mnie na plus. wiem, że hejtów nie brakuje, ale kurwa bez przesady.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów