📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Pewnie w nerwach zamiast wsiąść od strony pasażera to wlazł jeszcze w gówno. Szkoda że mu tej chusteczki w klamkę nie wytarł
Ja pierdole... Kop w plecy żeby wyjebal się na trawę i niech odjeżdża, a nie gada do osranej dupy jakiegoś menela...
@Muszkin Jezu n8e chce nawet i takiej sytuacji myśleć, że mu rozciera gowno po drzwiach . Osobiście bym chyba te kostki wyrywał żeby zabić hahaha.
@Muszkin Jezu n8e chce nawet i takiej sytuacji myśleć, że mu rozciera gowno po drzwiach . Osobiście bym chyba te kostki wyrywał żeby zabić hahaha.
albo bokiem, albo wcale!
ProVVe napisał/a:
Ja pierdole... Kop w plecy żeby wyjebal się na trawę i niech odjeżdża, a nie gada do osranej dupy jakiegoś menela...
Oby Tobie ktoś takiego kopa wyjebał jak się kiedyś zasrasz w podobnej sytuacji.
No w sumie... spory gołąbek
A pierdolenie. Albo to ustawione, albo typ jest menel. Bo dziadek, bo kurwa sraczka. Z 10 metrów ma do krzaków, sraczkowe rycerzyki.
No nie zdążył no kurwa
Co jak co ale z dupą nie wygrasz. Co prawda akcja pojebana Ale do k*rwy nędzy nie raz człowiek ledwo dobiegł z tematem do kibla..
i tak ma szczęście bo ode mnie by jeszcze kopa w ryj dostał i bym mu mordę w to gowno wsadził.
Na kac kupę nie ma mocnych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów