Jebać kurwy i złodziei
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jebać kurwy i złodziei
o czym wy gdacie ????? czy wy nie macie gdzie tego wstawiac??? gdzie jest kurwa admin????? kolesie na filmie gadaja jakby sie smarowali kałem po twarzy. ciezko sie ich słucha a co dopiero zrozumieć?? żalą sie że jakis maciek sprzedaje pawła konta, czy to jest sadol ??
Co to robi na głównej? to ma być Sadistic? ja myślałem że wszędzie będą trzy typy kutasa wchodzącego do dupy i wycinane jelita w które ktoś następnie włoży murzyńskiego chuja a nie jakieś kwejkowe gówno!
Kurwa 500 piw? Już widać ilu gimbusów jest na sadolu. Ja nie mam pojęcia o czym oni pierdolą i wyłączyłem w połowie. Ni chuja nie wiem o czym oni pierdolą a stary nie jestem.
Reverse Engineering
Można kupić za 10 zł 10 kont...
I sprzedać je dalej kolejnym osobom
PROFIT
Można kupić za 10 zł 10 kont...
I sprzedać je dalej kolejnym osobom
PROFIT
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów