Na początku odpala blanta i dmucha w jej stronę,aby zwabić zwierzynę, a później....
Ps.Można oglądać od 0:40s
Ćpun to ktoś, kto jest uzależniony od narkotyków.
Gość odpalił blanta - skręta z marihuaną.
Mało tego - gdyby filmik był jak się pozbyć żula, a pierwszym krokiem byłoby otwarcie piwa, to też byś tak szczekał?
Bongman, wszyscy rozumiemy, że nie jesteś zbyt bystry, ale na siłę chcesz być zabawny.
Cwaniaczki z blantami, to tzw ćpuny, jedynie w pewnych kręgach uznawani za "luzaków", "hiphopowców" itp.
Tak samo, jak dziewczyna puszczająca się na boki nie jest "kobietą niezależną", czy "wyzwoloną", a poprostu kurwą.
Czasy się zmieniają i kwalifikacja pewnych zachowań też bywa naginana, żeby umniejszyć na szkodliwości.
Nalał bym ci wódki gdybym był koło ciebie. oraz wyił bym twoje zdrowie. A to że mam trochę zmrnowanego życia to nie ulega mojej wątpliwości bo zostałem wyykstałcony w zawodzie, którego nie nawidzę, jestem opóźnony bo moja matka chlała w ciąży, a na wyższe wykształcenie, którego pragnę bardziej jak dupy 18 będę muszę poczekać. Mam marzenie uczyć na poziomie szkoły wyższej ale na to będę musiał też poczekać, dlatego wiem co straciłem i nie chcę kurwa tracić każdego dnia, chcę zysku ale mimo to dzięki będę kożystać i się rozwijać i do zobaczenia na uczelni po drugiej stronie auli mam nadzieję. Najlepszego nowego roku tak jak nie oisałem.