Kierowca bez licencji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Hehe, ja z racji kilku niedogodności związanych z moją pracą musiałbym średnio 10-15 razy w miesiącu jeździć taksówkami z jednego końca miasta na drugi.
Nie robię tego. Z założenia. Właśnie przez tę kampanię nienawiści rozpętaną przez taksówkarzy. Zachęcam do tego samego wszystkich innych - jazda komunikacją miejską naprawdę ma swoje zalety Można na przykład pomyśleć w spokoju...
Nie robię tego. Z założenia. Właśnie przez tę kampanię nienawiści rozpętaną przez taksówkarzy. Zachęcam do tego samego wszystkich innych - jazda komunikacją miejską naprawdę ma swoje zalety Można na przykład pomyśleć w spokoju...
Janusze zapierdalają na postojach, oddają jałmużnę firmie taksiarskiej, potem jeszcze vat z nich zetną a na końcu dochodowy. Po to, żeby legalnie zarobić na życie. A tu jakiś śmieć w starej e46 na krzywą mordę zapierdala sobie i 40 zł kasuje. Chuj mnie obchodzi, że to uber. Niech wy*****la się zarejestrować legalnie tak jak ja i inni. Jak chce samowolkę, firma i kasa fiskalna. Nie ma łatwo.
P.S: Nie to, że jestem zawistną kurwą. Ale jakby każdy w tym kraju szukał luki w systemie, żeby zarobić to własnie tak by wszystko wyglądalo. Jeden znalazł lukę i zarabia na taksie, drugi znalazł lukę w systemie tego pierwszego i zarobił na nim.... Byłaby jedna wielka samowolka i każdy dymałby każdego.
2 sprawa, że nasze państwo to ścierwo, które uniemożliwia rozwijanie się. .. ale to juz inna kwestia.
P.S: Nie to, że jestem zawistną kurwą. Ale jakby każdy w tym kraju szukał luki w systemie, żeby zarobić to własnie tak by wszystko wyglądalo. Jeden znalazł lukę i zarabia na taksie, drugi znalazł lukę w systemie tego pierwszego i zarobił na nim.... Byłaby jedna wielka samowolka i każdy dymałby każdego.
2 sprawa, że nasze państwo to ścierwo, które uniemożliwia rozwijanie się. .. ale to juz inna kwestia.
Pierdolony. Widziałeś pało zbolała żeby taksówkarz Ci paragon dawał Ty dusigroszowy matkojebco?! Mam nadzieje że następnym razem jakiś taksówkarz Ci łeb drzwiami rozjebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów