Kierowca bez licencji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
po głosie tego nagrywającego słychać, że niezła pizdeczka, policją straszy parówa jebana
A potem mówi że uber to zło
Leszczu pojechałeś uberem i potem grasz cwaniaka? Kij ci w oko żydowskie nasienie.
nawet jak zabraknie ubera to nie zacznę jeździć taksówkami, żeby nie dać tym złotówom zarobić. Uberem to przynajmniej nie strach jechać jak sobie popijesz bo rozliczasz się bezgotówkowo a w taxi to cię okantują ile się da.
trzeba być niezłym kutasem!
Herhard napisał/a:
Leszczu pojechałeś uberem i potem grasz cwaniaka? Kij ci w oko żydowskie nasienie.
Przecież w rozmowie słychać, że to Taxi, więc się nie odzywaj taksówkarska kurwo, tylko zacznij uczciwie pracować i płacić podatki jak innym obywatelom się każe. Wtedy zobaczymy, czy na postojau będą stały Mercedesy i BMW.
tranzystor napisał/a:
Przecież w rozmowie słychać, że to Taxi, więc się nie odzywaj taksówkarska kurwo, tylko zacznij uczciwie pracować i płacić podatki jak innym obywatelom się każe. Wtedy zobaczymy, czy na postojau będą stały Mercedesy i BMW.
Przyjrzyj się dokładnie jeszcze raz, jak wygląda samochód, z którego wysiadł. Widzisz oblepioną karoserię i to świecące gówno na dachu? Nie? To zamknij pizdę.
tranzystor napisał/a:
Gdzie widziałeś koguta barani łbie? Z taxi mam tyle wspólnego że wracam tym po imprezie do domu. Zabrakło co 500+ że tak jadem plujesz?
Uuuuuu jaka kurwa. Przedstawiam ci sposób na darmowe jebanie: wystawiasz dupe i cię jebią.
cwel zajebany ma ktos namiar na tego typa? obiecuje ze wrzuce filmik jak typa rozp.... pisac priv.ale konkretnie i z dowodami ze to wlansie ten
Ale mnie takie kurwy podnoszą ciśnienie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów