📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepsze jest to, że te ramki powstały po to, żeby w tuningowanych(i nie tylko) autach na zlotach można było sobie zasłonić tablice rejestracyjne. Dopiero później znaleziono zastosowanie o którym tutaj piszecie. Co do naklejek - mój kuzyn jeździ z tymi ramkami i jak narazie jeden fotoradar go wyłapał po naklejce, a zarzekał się, że przemknął koło kilkunastu, więc to zależy od technologii jaka jest w przydrożnej puszce. Wprawdzie mając w samochodzie nawigacje z dobrym programem (np. IGo primo) dostajemy informacje o fotoradarze i wtedy można sobie opuścić roletę, a później podnieść. Według mnie - lepiej nogę z gazu ściągnąć, niż inwestować w takie gówno
Coś pięknego
kurwa naklejki na szybie nie zasłonisz taką 007 roletką i chuj
@Mgla
Przypominam że w myśl polskiego prawa kradzież do 250 zł jest wykroczeniem ;d a zreszta ciocia wikipedia wyjaśni
"Kradzież rzeczy ruchomej o wartości nieprzekraczającej 250 zł stanowi wykroczenie (art. 119 k.w.). Ograniczenie to nie dotyczy kradzieży broni, amunicji i materiałów lub przyrządów wybuchowych. Kradzież tych przedmiotów jest zawsze przestępstwem, niezależnie od ich wartości. Wartość przedmiotu przestępstwa nie ma również znaczenia przy zaborze karty bankomatowej albo energii. "
Przypominam że w myśl polskiego prawa kradzież do 250 zł jest wykroczeniem ;d a zreszta ciocia wikipedia wyjaśni
"Kradzież rzeczy ruchomej o wartości nieprzekraczającej 250 zł stanowi wykroczenie (art. 119 k.w.). Ograniczenie to nie dotyczy kradzieży broni, amunicji i materiałów lub przyrządów wybuchowych. Kradzież tych przedmiotów jest zawsze przestępstwem, niezależnie od ich wartości. Wartość przedmiotu przestępstwa nie ma również znaczenia przy zaborze karty bankomatowej albo energii. "
Naklejkę zasłania się ulotką np. burdelu;]
@up bo ja wiem czy taka ulotka się utrzyma jak zapierdalasz ponad 160km/h, no chyba ze na stałe została czymś zaklejona.
Przecież numer rejesracyjny lekko można odczytać na naklejce na szybie.
PiotrTAG napisał/a:
500 złotych za ramkę...Kogoś chyba zdrowo pojebało,ale sam pomysł dobry.poszukam tańszego,to jest tak zwana inwestycja w przyszłość
a o nalepce nie pomyślałeś..
Poza tym bez sensu, wystarczy ulotkę za szybę i worek foliowy na ostatni znak na tablicy.. z fotoradaru Ci nic nie przyjdzie a jak Cię zatrzymają, to ulotki nie wyjeś, worek podczas jazdy się przyczepił. Nie łykną to i tak 100zł za zasłanianie tablic i 0pkt, a nie 200-500 i punkty.
Cytat:
Ta ramka, a większość (ale nie wszyscy) debili posiadających taką ramkę, zapomni o naklejce na szybie.
kulwasarpana napisał/a:
Przecież numer rejesracyjny lekko można odczytać na naklejce na szybie.
Wystarczy ze masz stara czarna tablice i zadnej naklejki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów