📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem tych faktów, przecież to od dawna na allegro jest do kupienia a telewizja wypromowała tą zasłaniarke jakby to nowość była.
daj link do tego na allegro jak mozesz
do BMW bym kupił ale do lanosa to eeee - droższe to i tak od auta.
500 złotych za ramkę...Kogoś chyba zdrowo pojebało,ale sam pomysł dobry.poszukam tańszego,to jest tak zwana inwestycja w przyszłość
jeździć przepisowo się nauczcie, albo nie będzie więcej filmików to lepiej kupcie kamerę do auta...
Ta ramka, a większość (ale nie wszyscy) debili posiadających taką ramkę, zapomni o naklejce na szybie.
Ja przerobiłem 1 na 4 i chrzanie ramki a naklejkę zasłaniam wycieraczką
W razie czego mandat za tablicę tylko 100zł
W razie czego mandat za tablicę tylko 100zł
Jaki jest w tym sens? Jeśli wiemy gdzie stoi radar, to można spokojnie zwolnić. A jeśli nas nieświadomie ma błysnąć, to przenigdy nie zdążycie wcisnąć guziczka przed fleszem
A może chcecie jechać z zasłoniętymi tablicami non-stop? Powodzenia... Długo sobie nie pojeździcie.
A wiecie od czego jest ta naklejka z rejestracją na szybie?
Kolejny sposób na wyciągnięcie kasy z frajera...
A może chcecie jechać z zasłoniętymi tablicami non-stop? Powodzenia... Długo sobie nie pojeździcie.
A wiecie od czego jest ta naklejka z rejestracją na szybie?
Kolejny sposób na wyciągnięcie kasy z frajera...
no właśnie czegoś tu nie rozumiem, "celnicy zatrzymali niezwykły transport!!!", a co w nim takiego niezwykłego? bo imo jest to tak samo jak z "antyradarem" posiadać można, ale nie można używać... ktoś cła nie zapłacił to sie dopierdolili, a oni sensacje jebli jakby to jakąś szajkę przemitników zamknęli...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów