Co za łeb to nie mam pytań
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To był Tusk bo sprawdzał sprawność fotoradarów.
do epickiej imprezy w samochodzie brakowało mu tylko stroboskopu... do czasu
Zacytuję: "panie władzo, zapierdalałem...bo lubię zapierdalać"
niech wypowie się sadisticowy prawnik jakiś odnośnie mojego pytania
to czyn ciągły z KK można stosować również do wykroczeń?
to czyn ciągły z KK można stosować również do wykroczeń?
popielniczka88 napisał/a:
To był Tusk bo sprawdzał sprawność fotoradarów.
No Kaczyński to nie był na 100% bo ten gamoń nawet prawo jazdy nie ma
Jedzie koleś samochodem spokojnie, przepisowo mija radar a ten zrobił mu zdjęcie. Koles patrzy na prędkościomierz a tam 49kmh wkurwił się zawrócił i jeszcze raz przejeżdża tym razem 40kmh a radar znowu "cyk" zdjęcie. Zjebany. - pomyślał koleś - A co mi tam zrobię sobie jeszcze jedną fotkę na koszt państwa. Po czym zawrócił, jeszcze raz minął fotoradar w świetle jego flesza i pojechał do domu.
Po tygodniu przyszły mu 3 mandaty za brak pasów.
Po tygodniu przyszły mu 3 mandaty za brak pasów.
Stary materiał. Jeszcze 'szary' fotoradar. Dziś stoi tam żółte ścierwo które 2msc temu zrobiło mi zdjęcie. Jak na razie czekam aż przyjdzie pieprzona widokówka z ITD.
1:32- młody Pazura
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Pewnie zaliczał kolejne kamienie milowe, próba prędkości o ile pamiętam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów