📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ale w FBI w Rosji ?
swoja droga, zrobilbym cos identycznego u siebie, z tym ze zamiast FBI, napisalbym Poseł ;o
swoja droga, zrobilbym cos identycznego u siebie, z tym ze zamiast FBI, napisalbym Poseł ;o
nie wiem czy wiesz, ale FBI jest również u nas w Polsce. Mają kilku agentów, którzy podlegają bezpośrednio rządowi USA.
A ja bym dal napis Sadistic ;P
Wydawało mi się że CIA jest wywiadem ,ale nie jestem co do tego pewien.
Poza tym jest to federalna służba/organizacja(?) która działa w całych stanach.
Poza tym jest to federalna służba/organizacja(?) która działa w całych stanach.
evalor napisał/a:
zrobilbym cos identycznego u siebie, z tym ze zamiast FBI, napisalbym Poseł ;o
przecież możesz wykupić rejestrację z dowolnym napisem do zdaje się 5 znaków
poza tym co to za problem nie przykleic naklejki na szybe, albo zaslonic ja wycieraczka/ulotka/ lisciem/ czymkolwiek ?
Scarlet ty to masz łeb ( i tak przyjdzie do ciebie kwitek )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów