📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@Up, oj, kurwa, wracaj do gimnazjum, na korytarzach takie teksty jeszcze kogoś podjarają...
-aha kurwa! mam cię!
-kochanie, może weź APAP?
-ale po co? pogięło cię?
-aha kurwa! mam cię!
podrośnij, zrozumiesz
Najgorzej jest jak one po prostu "nie mają ochoty" - to jest dopiero wkurwiające bo jak zapytasz "dlaczego? Przecież nie masz okresu..." to mówią "nie wiem, jakoś tak".
prawdziwy sadysta wsadził by tabletkę do środka i zaaplikował podczas spuszczania , miała by czym zapić
ciekawe czy jej przeszło po tej aspirynie ?
Po prostu ta sytuacja nie jest ani sadystyczna ni śmieszna tylko żałosna i co najwyżej może pojawić się w fantazjach nastolatków co nie znają realiów.(na moje oko to dzieło 15-17 latka )
@uookie
ehh .. tobie to nie ma co odpowiadać, jesteś przypadkiem beznadziejnym i nie ważne co napiszę nie zmądrzejesz
a czy ja napisałem że nie rozumiem?
Po prostu ta sytuacja nie jest ani sadystyczna ni śmieszna tylko żałosna i co najwyżej może pojawić się w fantazjach nastolatków co nie znają realiów.(na moje oko to dzieło 15-17 latka )
@uookie
ehh .. tobie to nie ma co odpowiadać, jesteś przypadkiem beznadziejnym i nie ważne co napiszę nie zmądrzejesz
oj widze ze obraziłem uczucia młodej gawiedzi, no coz prawda w oczy kole
feniks777 napisał/a:
@gracz
a czy ja napisałem że nie rozumiem?
@uookie
A moze po prostu nie rozumiesz po angielsku?
- Co się stało?
- Mam dla ciebie tabletkę na ból głowy.
- Ale mnie nie boli głowa.
- Ha! Mam cię kurwa!
Maż do żony w środku nocy:
- Kochanie obudź się.
- Co się stało?
- Mam dla ciebie tabletkę na ból głowy.
- Ale mnie nie boli głowa.
- Ha! Mam cię kurwa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów