Drogie Panie, jeśli chcecie aby mężczyzna patrzył wam w twarz, a nie w dekolt, jedzcie banany.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skvarek napisał/a:
Od bananów rosną cycki na twarzy?
W okresie dojrzewania zrozumiesz wszystko, teraz jesteś jeszcze, zbyt tępy .
Rozjebał mnie komentarz Skvarka piwo się należy
@up to właśnie Ty nie kumasz tej ironii matole...
@up to właśnie Ty nie kumasz tej ironii matole...
A jak chcecie, żeby kobieta do was mrugnęła, wsadźcie jej kij w oko, hehe
Drogie Panie, jeśli chcecie aby mężczyzna patrzył wam w twarz, a nie w dekolt, ssijcie czubek kutasa podczas Hiszpana.
georges, chyba nie tylko na twarzy...
Z tymi bananami to jest kurwa numer... Moja Luba udziela korepetycji... 14-15 latkowi (Gimbaza)... pech chciał, że była głodna podczas lekcji. Sięgnęła po banana i zaczęła go jeść.... oczywiście na boku w chwili, gdy młody miał jakieś ćwiczenie. Skończyła go wcinać, łapiąc młodego na lubieżnym spojrzeniu w Jej kierunku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów