📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
suchar też żarcie
Jakie to kurwa oklepane i nie śmieszne...
Casting na nowego prowadzącego do Familiady wygrałeś z miejsca. Powodzenia w nowej pracy.
Na polskie studentki najlepsze jest zagraniczne obywatelstwo i ciapaty odcień skóry.
jakie są trzy największe kłamstwa studenta?
- od jutra nie piję,
- od jutra się uczę,
- dziękuję nie jestem głodny.
- od jutra nie piję,
- od jutra się uczę,
- dziękuję nie jestem głodny.
Może i suchar ale działa. Ja zwykle robię tak: "Może wpadniesz do mnie coś ugotować? Mam pełną lodówkę".
taaaa... chyba za komuny... w jakich raliach Ty zyjesz:) teraz studenciaki po krakowie bujają sie w wiekszosci najwyzej 5 letnimi furkami za kaskę rodziców a studentki wyrywają na kapustę, albo tabletkę gwałtu
@black88 po Krakowie może i tak. Ale jak ktoś pochodzi z Polski nie tyle B co C (pozdrawiam Lublin) to konserwa robi wrażenie
I bóg stworzył kobietę 669226292
jestem studentem, brakuje mi na flaszkę. gdyby ktoś chciał dorzucić, podam konto.
www.facebook.com/hipknowshop
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów