Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie szanuję ludzi, którzy robią takie rzeczy!
Żartuje, śmiesznie piszczy
Ostateczne starcie ze szczurami w moim domu odbyło się w piwnicy, robiłem coś w garażu i wziąłem ze sobą kotke. Kotka zaczeła dziwnie chodzić po całym garażu i nagle stanęła przy takich szynach wielkich, nie wiem do czego one były. Podniosłem szyne, a tu pani szczur (matka tych 11 młodych utopionych przeze mnie szczurków). Zaczęła spierdalać po całym garażu (dosyć wielkie bydle), zamknałem drzwi, aby nie uciekla, a ona skakała do klamki wydając przy tym niesamowite piskliwe dźwięki. Kot spierdolił z wrażenia (kotka była wtedy młoda). W końcu szczurzyca postanowiła wejść do starego buta narciarskiego, w którym została zabita końcówką łopaty przeze mnie. Następnie trafiła do kotła CO2 ogrzewającego mój dom Od tamtej pory szczurów nie mam, a kotka co jakiś czas przynosi małe szczury z dworu, aby się pochwalić.
Podsumowując - do szczurów należy podchodzićz respectem, bo to niesamowicie inteligentne stworzenia, ale nie należy się z nimi pierdolić.
(Tak tak, cool story bro)
Szczury na wolności to kurwy i jak słyszę, że komuś jest ich żal to łapię się za głowę. Szczury to jedne z mądrzejszych zwierząt na świecie i dlatego są tak wkurwiające. Z własnego doświadczenia to pamiętam jak pani szczur(matka) zrobiła sobie legowisko w silniku matczynego peugeota 407, poprzynosiła sobie karmę do jedzenia od psa, różne gazety, śmieci (wszystko przez święta bożego narodzenia, jak samochód stał przez 2 tygodnie w garażu). Jak jej się nudziło to zaczęła wpierdalać kable od elektryki w samochodzie. Efekt? Wszystkie możliwe komunikaty komputera pojawiły się na komputerze pokładowym, zaklejenie kabli, czyszczenie i usunięcie błędów z komputera kosztowało 400 zł. Albo druga sytuacja - zaniosłem psu (bernardyn) moją starą kanapę do przybudówki (dom jednorodzinny), aby miał na czym spać. Kanapa stała tam jakiś rok i przez ten rok jakoś dziwnie dużo szczurów było i to takich małych. Pewnego dnia wychodząc z domu zauważyłem, że do tej kanapy zapierdala młodziutki szczur. Odsunąłem kanape i otworzyłem...Cóż to był za widok, 11 malutkich szczurków, chyba milion małych kupek, pożarte reklamówki, gazety, wszystko kurwa co poznosiły i co było w tej kanapie. Ubrałem rękawice, przyniosłem wiadro i wszystkie 11 trafiło do wiadra z wodą, potem kurwy potopiłem, a tak pięknie pływały sobie
Ostateczne starcie ze szczurami w moim domu odbyło się w piwnicy, robiłem coś w garażu i wziąłem ze sobą kotke. Kotka zaczeła dziwnie chodzić po całym garażu i nagle stanęła przy takich szynach wielkich, nie wiem do czego one były. Podniosłem szyne, a tu pani szczur (matka tych 11 młodych utopionych przeze mnie szczurków). Zaczęła spierdalać po całym garażu (dosyć wielkie bydle), zamknałem drzwi, aby nie uciekla, a ona skakała do klamki wydając przy tym niesamowite piskliwe dźwięki. Kot spierdolił z wrażenia (kotka była wtedy młoda). W końcu szczurzyca postanowiła wejść do starego buta narciarskiego, w którym została zabita końcówką łopaty przeze mnie. Następnie trafiła do kotła CO2 ogrzewającego mój dom Od tamtej pory szczurów nie mam, a kotka co jakiś czas przynosi małe szczury z dworu, aby się pochwalić.
Podsumowując - do szczurów należy podchodzićz respectem, bo to niesamowicie inteligentne stworzenia, ale nie należy się z nimi pierdolić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów