18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
lobominator 2016-02-02, 1:35 3
Wypowiedzi ekspertów za 3...2...1...
Zgłoś
Lech1111 2016-02-02, 1:42
Obstawiam, że kręcił o świcie gdy jest poniżej zera.
Zgłoś
Dot 2016-02-02, 1:49 59
Ciecz przechłodzona, tyle w temacie
Zgłoś
mati_15 2016-02-02, 1:49 12
Lech1111 napisał/a:

Obstawiam, że kręcił o świcie gdy jest poniżej zera.

Nawet przy -20 woda tak szybko nie zamarza
Zgłoś
Kaddafi 2016-02-02, 2:03 1
Jestem ekspertę, Dot ma rację
Zgłoś
doopa 2016-02-02, 2:51 2
to pewnie sprawka allaha
Zgłoś
uho82 2016-02-02, 5:50 2
Kochanie zrób mi loda. Nie bo nie mam wody.
Zgłoś
Loaloa 2016-02-02, 5:54 40
Uwodniony octan sodu, po podgrzaniu rozpuszcza się we własnej wodzie krystalizacyjnej. Taki roztwór dość łatwo oziębić z zachowaniem ciekłego stanu. Potem wystarczy go na coś wylać, albo do naczynia wrzucić jakiś przedmiot, żeby spowodować powtórną krystalizację.

Podczas tej krystalizacji wydziela się ciepło i to zjawisko zostało wykorzystane w ogrzewaczach do rąk. Najpierw taki ogrzewacz wkłada się do wrzątku, żeby sól się rozpuściła. Potem trzeba w torebce z roztworem pstryknąć taką blaszką, co zaburza stan metastabilny, rozpoczyna krystalizację i wydzielanie ciepła.

Przychodzisz do mnie z siekierą, znaczy, że też nie jestem ci obojętny.
Zgłoś
KolekcjonerDobrego 2016-02-02, 9:09
robił zasadzkę z lodowych kup

miej wyjebane a będzie Ci dane
Zgłoś
blyto90 2016-02-02, 9:15
W tym filmie jest tyle eksperymentu ile lodu.
Zgłoś
beeveer 2016-02-02, 9:43 2
podobnie zachowuje się tiosiarczan sodu (nazwa zjebana, ale jest to zwykły, łatwy do kupienia, utrwalacz fotograficzny - kto kiedyś bawił się w samodzielne robienie odbitek - ten zna). wystarczy pdgrzac ponad 48C, stopić, a jesli będzie czysty i stygł bez wstrząsów to nie skrzepnie.
Zgłoś
M................w 2016-02-02, 11:37 19
@Loaloa

Wyczuwam w miarę inteligentnego gościa, odrzuconego przez normalne społeczeństwo i tak bardzo samotnego, że postanowił wykreować nowe alter ego w internetowej rzeczywistości, dokładniej na sadisticu, dodając spierdolony podpis o siekierze, pod każdym jebanym postem aby w końcu ktoś go zauważył i mógł być z czymś utożsamiony. To przykre ale fascynujące, móc śledzić człowieka i jego drogę na dno, swoisty przypadek upadku internauty. Mam nadzieję, że kiedy ten okaz będzie już na tyle olewany, że postanowi skończyć ze swoim marnym, nudnym i przykrym życiem postanowi ostatni raz zwrócić na siebie uwagę: publicznym samobójstwem, które nagra postronna osoba i wrzuci na harda.
Zgłoś
Jezyk20 2016-02-02, 12:20
Przepraszam że piszę tutaj ale szukam tematu sprzed kilku lat gdzie 3 kolesi chyba po wyjściu z pierdla założyło nielegalną szkołę boksu nie mając o tym zielonego pojęcia. Pamiętam że głównym trenerem był tam jakiś dziadek-konus po 50 z tatuażami. "Szkolili" gimbusów w jakieś salce oczywiście bez żadnego pozwolenia na to i nagrywali filmiki z tych treningów. Ktoś pamięta i mógłby zapodać link?
Zgłoś
blyto90 2016-02-02, 12:35
@Jezyk20

Na poprzednim poście myślałem że trolujesz
Teraz wiem że jednak to drugie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów