18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Sposób na telemarketera
Krak • 2016-02-18, 12:42
Taki żarcik jak kulturalnie spławić telemarketera, który nie rejestruje rozmów od swojej strony.

-Dzień dobry, to Ania z banku czy możemy porozmawiać?
-Dzień dobry pani, chciałem tylko powiedzieć, że mój telefon nagrywa rozmowy. Czy wyraża pani zgodę?
-Tak, wyrażam zgodę.
-Ja natomiast nie wyrażam zgody na nagrywanie, dlatego muszę się rozłączyć. Pa
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
nowynick 2016-02-18, 12:58 6
Jak do mnie dzwonią panienki proszę je o numer telefonu i mówię, że zadzwonię wieczorem albo w weekend kiedy to one będą zajęte normalnym życiem a ktoś im dupę będzie zawracał "superofertą"
Zgłoś
B................O 2016-02-18, 13:04 37
Ja zawsze każę im spierdalać, co prawda kultury w tym nie ma za grosz ale równie skuteczne i krótsze.
Zgłoś
bli3 2016-02-18, 13:42
za sposób jak spławić telemarketera zawsze piwki!

Poranny stolec podstawą dobrego samopoczucia!
Zgłoś
~Velture 2016-02-18, 15:48 4
Ja stosuję inną metodę. Jak dzwoni telemarketer i się przedstawia to ja odpowiadam "Dzień dobry. Tu zakład pogrzebowy im. św. Józefa"
Goście głupieją.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Taz 2016-02-20, 2:08 3
Tak kminie... Ludzie naprawde cierpią na nadmiar wolnego czasu, skoro wymyślają cos takiego jako zamiennik na "nie, dziękuje, do widzenia" i odłożenie słuchawki

Sometimes good people must do bad things.
To protect the sheep you gotta catch the wolf.
Zgłoś
d................t 2016-02-20, 2:13
W takich sytuacjach odpowiadam, że od 15 lat mieszkam w Australii, zanim dokończę to mówić, ankieterzy/telemarketerzy/sprzedawcy i inne hieny sami się rozłączają (i zapisują gdzieś tam sobie, żeby więcej nie dzwonić). Jak się im powie "spierdalaj", to i tak zadzwonią na drugi dzień.
Zgłoś
Vaa 2016-02-20, 2:32
Ja mam lepszy pomysł:

-Dzień dobry, to Ania z banku czy możemy porozmawiać?
- NIE.
Zgłoś
werewolfer 2016-02-20, 2:39
Ja tak robie od lat. To najlepszy sposob. Wiem bo sam tam robilem jakis czas : d
Zgłoś
Klozet9559 2016-02-20, 3:43 1
praca telemarketera jest przejebana. ja mnie sytuacja zmusila po utracie pracy robilem 2 tyg na sluchawce w play i zrezygnowalem. ludzie cie jebia za to ze wgl zyjesz jak nie poruchaja to sie na tobie wyzyja przez tel jak maja chec i szczerze mowiac maja wyj*bane czy rozmowa sie nagrywa nie sprzedalem zadnych abnamentow, srajfonow (czyli prowizje sie poszly jeba#) zarobilem 180 zl(!!!!) za 2 pie#dolone tygodnie siedzenia w smierdzacym trampkiem callcenter Polsko! ja stad spie*dalam
Zgłoś
verdus 2016-02-20, 5:00
Dobry sposób, sam z niego korzystam z tym, że oni jeszcze nigdy nie zgodzili się na to aby ich nagrywać, ciekawe czemu?
Zgłoś
NemesisCaine 2016-02-20, 7:12
Ja im zawsze oferuje to co sprzedaje w knajpie. Sniadanie, kanapke z bekonem. Z dostawa do Indii. I prosze o podanie numeru karty.
Zgłoś
martinkane 2016-02-20, 8:03 3
Ja mam inny sposób na ankieterów na początku mówię że nie jestem zainteresowany,po namowach z drugiej strony abym wysłuchał ofertę zgadzam się na rozmowę i wypytuję o szczegóły itd. rozmawiam jak najdłużej, przeciągam rozmowę, każę sobie przeczytać wszystko co jest małym druczkiem a na koniec gdy pada pytanie czy zgadzam się na daną ofertę odpowiadam"PRZECIEŻ NA SAMYM POCZĄTKU MÓWIŁEM ŻE MNIE WALI WASZA OFERTA!!!!! " To zawsze działa
Zgłoś
ganja125 2016-02-20, 11:08
ja zawsze mówie ze tu seks telefon, albo pytam sie jakie majtki dzis ma na sobie

white power
Zgłoś
Aravorn 2016-02-20, 11:20
Ja ostatnio słyszałem coś nowego, co niestety raczej na pewno nie ma podstawy prawnej. Otóż ktoś mi opowiadał, że do kogoś dzwoniła pani z jakąś ofertą.
- Dzień dobry, nazywam się Ania. Czy mogłabym przedstawić panu super hiper mega ofertę czegoś tak?
- Tak
- Bla bla bla bla bla
- Dziękuję za przedstawienie mi oferty, poproszę teraz panią o dane do wystawienia faktury.
- O co chodzi?
- Otóż zajmuję się zawodowo wysłuchiwaniem reklam. Przez 4 minuty słuchałem pani oferty, w związku z czym należna płatność wyniesie X zł + VAT. Proszę o podanie danych do faktury.

Samej końcówki nie pamiętam, bo już wtedy % działały, no ale trzeba przyznać dosyć unikalne podejście

Podziękowania da rodziców za zarażenie mnie miłością do rocka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów