wentylator nie ma na celu propagowania niewłaściwych ideologii a jedynie przedmuchanie nagrzanej atmosfery
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wentylator nie ma na celu propagowania niewłaściwych ideologii a jedynie przedmuchanie nagrzanej atmosfery
Bardzo to kreatywne, wykraść od ruskich kawałek czaszki tego Austriaka, pobrać prubki do klonowania i strworżyć armię Adolfuw i wysłać do USA i krajów Zachodnioeuropejskich.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
GameOver88 napisał/a:
hahah Halman ty to masz jednak pojebany beret
Jakbyś tyle lat też siedział na Sadolu, miałbyś najebane w berecie.
Jak żywy! Nawet parkinsona ma!
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
hdposter napisał/a:
Jeszcze Adolf pozdrawia ... pejsy dostają spazmów.
I kataru od wentylacji.
T3RMINATOR napisał/a:
Bardzo to kreatywne, wykraść od ruskich kawałek czaszki tego Austriaka, pobrać prubki do klonowania i strworżyć armię Adolfuw i wysłać do USA i krajów Zachodnioeuropejskich.
jesteś idealnym przykładem plebsa, który jara się ćpunem Adolfem. Kup sobie lepiej słownik.
Tak jest profesurze miódek.
@~T3RMINATOR
Przecież adolf był pizdą.
Taką pizdą, że zrobił sobie defiladę w Warszawce w niecały miesiąc po tym jak Beck i spółka odrzucili jego propozycje przyłączenia się do państw osi i uznanie przez Niemcy granicy zachodniej wbrew sprzeciwom elit weimarskich, które pod koniec lat 30-tych ze względu na silną pozycję polityczną mógł mieć w dupie. W tym czasie nasi "niepizdy" spierdalali latającym dywanem do Rumunii gdzie zostali internowani jak szczury. Potem ta pizda jeszcze zrobiła samego Stalina w chuja tak, że pół świata miało bekę i rozjebał mu pół europejskiej części ZSRR. Dziadek mi opowiadał, że jak w 1941 r. Wehrmacht wjechał ponownie do Brześcia to Ruskie nie wiedzieli którędy spierdalać nawet z tymi ich komisarzami politycznymi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów