📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem co to za "lektura" ale wygląda mi to na jakiś podręcznik szkolny.Jeśli mam rację no to ładnie nauczają teraz
Sram w gacie z radości
JebaćLudzi napisał/a:
Nie wiem co to za "lektura" ale wygląda mi to na jakiś podręcznik szkolny.Jeśli mam rację no to ładnie nauczają teraz
Podręcznik Edukacja dla Bezpieczeństwa dla szkół ponad gimnazjalnych, nie powiem jakiego wydawnictwa bo będzie ,że reklamuje czy coś.
To te wszystkie padaczki były udawane? Cwaaane ale już nie dam się nabrać!
Cytat:
a co jeżeli gwałciciel ma taki fetysz?
To należy natychmiast się otrzepać i udawać schludnego, to powinno odstraszyć napastnika.
poradnik dla większości moderatorów sadistica vel (brudasów ) i tak wam nie pomoże sranie,szczanie pod siebie
Nie prościej dać normalnym ludziom możliwości obrony np nie wsadzenia za kraty bo pobiłem/zabiłem napastnika bo znam sztuki walk, a znając sztuki walki mogę odpowiadać jak za napad z bronią WTF? Lub za pobicie włamywacza który np o 3 w nocy wybił mi okno i okrada mi dom ja dostaje wyrok w zawieszeniu (w najlepszym przypadku), a sprawca napadu wytacza mi proces o odszkodowanie bo mu np ręke złamałem
Puki co to grupa w śród której jest najwięcej broni palnej są posłowie a normalny człowiek musi dać się co najmniej 2x zabić żeby dostać pozwolenie na głupiego gazowca gdzie w Czechach gazówkę kupuje się na dowód od 18 lat, a w lemingogrzodzie pisze się w książkach (od razu za młodu uczuć że bandyci są ok bo to ja ich prowokuje), żeby nie ''afiszować'' się drogim telefonem, a co to kurwa ktoś winny że go stać, albo dziewczyna winna bo nosiła spódnicę i ją zgwałcili, przecież mogła przy +40*C chodzić w obcisłych grubych jeansach to by nie zgwałcili nosz kurwa jebana mać co za kraj niewolników bez możliwości posiadania broni i zdanych na łaskę bandytów.
Puki co to grupa w śród której jest najwięcej broni palnej są posłowie a normalny człowiek musi dać się co najmniej 2x zabić żeby dostać pozwolenie na głupiego gazowca gdzie w Czechach gazówkę kupuje się na dowód od 18 lat, a w lemingogrzodzie pisze się w książkach (od razu za młodu uczuć że bandyci są ok bo to ja ich prowokuje), żeby nie ''afiszować'' się drogim telefonem, a co to kurwa ktoś winny że go stać, albo dziewczyna winna bo nosiła spódnicę i ją zgwałcili, przecież mogła przy +40*C chodzić w obcisłych grubych jeansach to by nie zgwałcili nosz kurwa jebana mać co za kraj niewolników bez możliwości posiadania broni i zdanych na łaskę bandytów.
a ja myślałem ze miała orgazm a ona udawała padaczkę?
Prawda co jest napisane w tym podręczniku. Kiedyś na lekcjach survivalu instruktor opowiadał, że w razie gwałtu należy się zesikać, zesrać w gacie i zerzygać na siebie. Jeśli i to nie pomoże to należy kucnąć tak jak do loda i wziąć do buzi... a potem odgryźć. Jestem na 100% pewien, że nie ma takich ludzi, których podnieca widok panny która odgryza jego własnego kutasa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów