18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:48
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
Vinci124 2014-01-26, 21:42
Jaja i jajniki ze stali
Zgłoś
defcon1 2014-01-26, 21:42
No tak, wyłączony miałem dźwięk, włączyłem i cóż innego mogłem usłyszeć... ruskie oczywiście.
Zgłoś
radzio541 2014-01-26, 21:44
Ciekawe co czuły osoby budujące ten komin

Dla wszystkich co pisali, że nie weszli by. Aj pierdolicie głupoty, może i jest to straszne ale da się to wytrzymać, sam bardzo chętnie bym tak pochodził. Nogi z waty by były ale dałbym rade. Już bardziej boje się wody i nurkowania niż wysokości
Zgłoś
PoMaluchu 2014-01-26, 21:55
Zesrał bym się. Kiedyś byłem w Gierłoży w kwaterze hitlera( z małej specjalnie). Wszedłem na bunkier z bratem, po drabince z prentów i co? I szukałem zejścia innego bo nie mogłem się zmusić żeby zejść
Zgłoś
milosciprzyjazn 2014-01-26, 22:22
Po chuj trzymają się za ręce? Żeby umrzeć razem w razie gdyby któreś spadło?
Zgłoś
~Luxus~ 2014-01-26, 22:33 1
WhiteIsRight napisał/a:

aż mi się ręce spociły jak w tym filmiku co koleś wchodził na wieżę transmisyjną na 1768 stóp

Majozen napisał/a:

nogi jak z waty, a dłonie pociły mi się jak cholera

arkadoss napisał/a:

zawsze mi się pocą ręce na takich filmikach ...

blezio napisał/a:

Ręce mi się zaczęły trząść... Trochę smutne

gomez1308 napisał/a:

Mnie ciarki po jajach przechodzą jak na to patrze

Wy sobie przy takich filmach konia walicie, czy co?
Zgłoś
PatrolZG 2014-01-26, 22:37 1
Bila napisał/a:

Wychodząc z domu też ryzykujesz,że gdy będziesz stał na światłach pierdolnie cię samochód.A jak on cię nie zabije to zarażą cię żółtaczką w szpitalu i zdechniesz bo rak opierdoli ci wątrobę.I jak już będzie cię wpierdalał,jedyne co będziesz mieć do wspominania to lęk przed podjęciem ryzyka

Chodzi o minimalizacje ryzyka. Napewno na tym kominie jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż stojąc przy nim na glebie. Pierdolisz jak gimnazjalista albo świeżo upieczony licealista. Poznaje po formie wypowiedzi i tej zjebanej lodówce na końcu.
Zgłoś
contowsky 2014-01-26, 23:26
boli od samego patrzenia

Najebać tysiąc postów i na emeryturę.
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Zgłoś
Orgasmatron 2014-01-26, 23:29
nie wiem czy wolałbym pierdolnąć do komina czy poza...

poza tym polecam wypadek z 00:10 1. stycznia 2014 z mojej rodzinnej miejscowości - echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140101/POWIAT0102/140109993
Zgłoś
Majozen 2014-01-27, 0:04
~Luxus~ napisał/a:

Wy sobie przy takich filmach konia walicie, czy co?

Nigdzie nie pisałem, że pocą mi się dłonie oglądając ten filmik.
Zgłoś
Darkstep 2014-01-27, 0:55
Film jak film.... ale bez szału.

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
rysiektaxi1 2014-01-27, 7:59
PatrolZG napisał/a:

Dziwne jak niektórzy nie szanują życia. Muszą mieć je strasznie chujowe, ja mam średnie a i tak za chuja bym się nie podjął tak bezsensownego ryzyka.

Niektórzy dopiero czują się żywi gdy znajdują się w sytuacji dużego ryzyka.
Zgłoś
glodnymaciek 2014-01-27, 10:39
PRZYPOMINAMY: "o szkoda, prawie materiał na harda", "lekko by zawiało i byłby materiał na harda" - tego typu kwestie przestały być śmieszne, ee hmm w chuj lat temu jebane mośki
Zgłoś
TSWABG 2014-01-27, 18:05
Ręce mi się spociły tak samo jak oglądałem wspinaczkę na Elektrostal w zimie
Zgłoś
Hellsmess 2014-01-27, 19:54
o kuwa! ten nagrywajacy koleś ma takie same buty jak ja!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów