Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla wszystkich co pisali, że nie weszli by. Aj pierdolicie głupoty, może i jest to straszne ale da się to wytrzymać, sam bardzo chętnie bym tak pochodził. Nogi z waty by były ale dałbym rade. Już bardziej boje się wody i nurkowania niż wysokości
aż mi się ręce spociły jak w tym filmiku co koleś wchodził na wieżę transmisyjną na 1768 stóp
nogi jak z waty, a dłonie pociły mi się jak cholera
zawsze mi się pocą ręce na takich filmikach ...
Ręce mi się zaczęły trząść... Trochę smutne
Mnie ciarki po jajach przechodzą jak na to patrze
Wy sobie przy takich filmach konia walicie, czy co?
Wychodząc z domu też ryzykujesz,że gdy będziesz stał na światłach pierdolnie cię samochód.A jak on cię nie zabije to zarażą cię żółtaczką w szpitalu i zdechniesz bo rak opierdoli ci wątrobę.I jak już będzie cię wpierdalał,jedyne co będziesz mieć do wspominania to lęk przed podjęciem ryzyka
Chodzi o minimalizacje ryzyka. Napewno na tym kominie jest kilkadziesiąt tysięcy razy większe niż stojąc przy nim na glebie. Pierdolisz jak gimnazjalista albo świeżo upieczony licealista. Poznaje po formie wypowiedzi i tej zjebanej lodówce na końcu.
poza tym polecam wypadek z 00:10 1. stycznia 2014 z mojej rodzinnej miejscowości - echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140101/POWIAT0102/140109993
Wy sobie przy takich filmach konia walicie, czy co?
Nigdzie nie pisałem, że pocą mi się dłonie oglądając ten filmik.
Dziwne jak niektórzy nie szanują życia. Muszą mieć je strasznie chujowe, ja mam średnie a i tak za chuja bym się nie podjął tak bezsensownego ryzyka.
Niektórzy dopiero czują się żywi gdy znajdują się w sytuacji dużego ryzyka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów