18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
sposób na żebraków
marna • 2012-09-21, 16:49
Władze chińskie znalazły oryginalny, skuteczny, ale raczej dość kontrowersyjny sposób na pozbycie się bezdomnych żebraków z ulic. W czasie dużych imprez na targu w prowincji Nanchang, wszystkich bezdomnych zamyka się w specjalnych celach, tak by nie kolidowały z ulicznym ruchem pieszych. Sądząc po uśmiechniętych twarzach, włóczędzy czują się we "więzieniu" bardzo dobrze, zwłaszcza, że ​​są oni tam regularnie karmieni.

ciekawe czy w Polsce by takie coś miało rację bytu..

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
A................h 2012-09-21, 16:56
Polacy już zrobili coś podobnego podczas II WŚ
Zgłoś
nuker92 2012-09-21, 17:13 39
Klatki dla rumunów, że tez kurwa nikt wcześniej o tym nie pomyślał...
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-09-21, 17:17
kurwa wstyd

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
rockface123 2012-09-21, 18:04
spalić albo rozstrzelać jak już nie mają gdzie uciec

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
Sethemar 2012-09-21, 18:14
W Polsce do takiej klatki ktoś nalałby benzyny i podpalił
Zgłoś
Rafal1757 2012-09-21, 21:48
tylko przejsc i zebrac z miseczek. Kiedyś był tu filmik o sztucznym cyganie zbierającym datki do miseczki, na koniec jakiś koleś podszedł i zapierdolił pieniądze
Zgłoś
B................i 2012-09-21, 21:57
Nie czaje w czym wam przeszkadza żebrak na ulicy. Nie każdy się rodzi w bananowym świecie jak wy i ma z górki do końca życia. To chyba dobrze że żebra-ją a nie siedzą na zasiłku bezczynnie, a nikt wam nie każe im wrzucać kase
Zgłoś
S................n 2012-09-21, 22:00
marnotrawna napisał/a:

ciekawe czy w Polsce by takie coś miało rację bytu..

Żartujesz sobie ? Przecież jesteśmy w UE...
Zgłoś
bach 2012-09-21, 22:58
u nas jest podobnie, tylko że trzymamy takich w ładnych domkach, zwanych urzędami

przestali już żebrać, teraz żądają
Zgłoś
ashitaka 2012-09-22, 1:04
wincelo194 napisał/a:

Nie czaje w czym wam przeszkadza żebrak na ulicy. Nie każdy się rodzi w bananowym świecie jak wy i ma z górki do końca życia. To chyba dobrze że żebra-ją a nie siedzą na zasiłku bezczynnie, a nikt wam nie każe im wrzucać kase

Chyba nie miałeś styczności z cyganami/rumunami czy innym brudactwem które np. nagabuje cię na przystanku autobusowym dopóki kurwa mu czegoś nie dasz - spierdolić nie możesz bo czekasz na autobus, przyjebać nie możesz bo cie koledzy 'żebraka' zadźgają w bramie...
Zgłoś
Chrzanik 2012-09-22, 11:32 1
@nuker92 Ty myślisz, że tak łatwo złapać zwinnego, silnego rumuna?
Zgłoś
B................i 2012-09-22, 11:39
ashitaka napisał/a:

Chyba nie miałeś styczności z cyganami/rumunami czy innym brudactwem które np. nagabuje cię na przystanku autobusowym dopóki kurwa mu czegoś nie dasz - spierdolić nie możesz bo czekasz na autobus, przyjebać nie możesz bo cie koledzy 'żebraka' zadźgają w bramie...

Wszystkich jakich żebraków spotkałem to byli tacy którzy siedzieli z karteczką pod sklepem kościołem czy gdziekolwiek, nikt mnie nie nagabywał.
Zgłoś
s................n 2012-09-22, 13:23
Kuźwa.... praktycznie zero praw człowieka i jakoś nikt tam kuźwa nie narzeka. Przestępczość na poziomie przeciętnym, rozwiązania może kontrowersyjne ale jednak jak widać nie najgorsze. Zaczynam myśleć że to europa się cofa w rozwoju wprowadzając coraz to nowe wymysły helsińskiej fundacji praw dałnów
Zgłoś
a................0 2012-09-22, 16:03 2
nuker92 napisał/a:

Klatki dla rumunów, że tez kurwa nikt wcześniej o tym nie pomyślał...

Kurwa, ty jebany w dupę przez stado dzikich murzynów kretynie. Debilu i wszyscy debile, którzy daliście mu piwo!

RUMUN to jest do kurwy nędzy mieszkaniec Rumunii, normalnego kraju!
ROM/CYGAN/CIAWUS itp. to pierdolony brudas i złodziej, znienawidzony przez wszystkich bezpaństwowiec pochodzący z Indii, skażenie naszej ziemi.
RUMUN z ROMEM nie ma, kurwa, NIC WSPÓLNEGO, jeśli tego nie rozumiesz to wypierdalaj się douczyć, skurwysynu, a twoi fani razem z tobą. Soczysty chuj wam w dupę.
W dupie ma warna, wkurwiłem się.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów