Maszyna do przeganiania żydów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
dobra intencja, aczkolwiek lepiej sprawdzaly sie mausery i kapiej w cyklonie B. Ale za kazda probe przeganiania pejsow piwko leci.
Też mi się tak wydaje. Oni nie używają żadnych zdobyczy techniki, toteż jak zobaczyli samochód, który na dodatek warczał, to pomyśleli że to jakiś potwór i spierdolili
Nieźle dał gazu..
Na 90% to nie są amisze . Oni żyją na wsiach, jak w XVIII wieku, odcięci od cywilizacji. Żydki żyją w miastach, więc niemal na 100% byli to żydzi
No już bez przesady, to nie są murzyny z afryki, oni są świadomi cywilizacji, po prostu wyrzekają się jej zdobyczy, jak muszą coś załatwić w urzędzie to wsiadają do bryczki i nakurwiają do miasta, nie wiem czy np. używają wind, a jeżeli nie, to nie dlatego, że nie potrafią kliknąć głupiego guzika tylko taką mają filozofie.
Dobre! A na cyganów coś jest???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów